tiistai 23. marraskuuta 2010

Hei,
mitä kuuluu? Minulle kuuluu hyvää. Pakkanen on kiristymään päin. Toivon, että auton jäähdytysnesteet ei jäätyisi, niin kuin viime talvena. Aino on muutaman kerran kurkkinut oven raosta, mutta tullut melkein heti takaisin sisään. Sitten se onkin vain nukkunut sohvalla kerälle kääriytyneenä.
Vaihdoin keittiön pöydälle uuden liinan. Ostin sen pariisista.
Nyt menen leipomaan piparkakkuja uusilla piparimuoteilla. Kunhan ne valmistuvat, juon mukillisen glögiä kynttilän loisteessa. Ehkä luen vähän kirjaa.

Terkkuja!

Toivoo Solen

9 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Voi kun kuulostaa ja näyttää leppoisalta. Hyvää iltaa sinne, täälläkin aletaan nukutuspuuhiin ja sitten villahousuja kutomaan!

Niina kirjoitti...

Hei vaan! Tänne kuuluu hyvää. Talo hiljeni kun tyttö meni nukkumaan,sain iltateeni ja -herkkuni ja seuraavaksi ajattelin lukea ja kutoa:)
Pariisin liina on kaunis ja kissan tassut sen päällä. Ja iltasuunnitelmasi niin mukavat! Kivaa iltaa siis!

Jonna kirjoitti...

Hei,
minullekin kuuluu hyvää. Tosin väsyttää kyllä hieman ja taisin juoda liikaa teetä. On sellainen teepökkyrä. Mutta kutienkin hyvää.
Mietin, että miten ihmeessä joku pystyy syömään vain puolikkaan voisilmäpullan. Minulle ei tahdo riittää edes yksi.
Nyt luen vielä muutaman blogin ja menen pesemään hampaat. Meillä on uutta hammastahnaa. Siitä pitäisikin kirjoittaa enemmän.

- Jonna

minja kirjoitti...

Sullon ihanat puuhat siellä!

Jäin tuijottamaan ekaa kuvaa. Siinä on niin kaikki kohdallaan! Ruudut ja keltaiset jutut.

Ja hei, tänne kuuluu ihan hyvää. Yskä vaan saisi mennä pois!

Omenaminttu kirjoitti...

Autosta tuli mieleen maanantaiaamuni, kun oli oikein pyryttänyt: auto ei lähtenyt käyntiin. Lapsi oli lauantaina laittanut sisävalon päälle ja kukaan ei huomannut, joten akusta olivat virrat tipotiessään. No mies sai jollain piuhoilla auton käyntiin ja ihana kollega latasi akun töissä. Toimivalle autolle antaa taas arvoa :)
Pipareittesi tuoksu leijailee kyllä tänne asti. Nautinnollista iltaa!

SARI kirjoitti...

Olen ollut muutaman päivän niin helkkarin tehokas, jos huomenaamun voisi ottaa vähän lunkimmin. Perjantaina pitää keittää 8 litraa glögiä ja kuoria 240 mantelia. Ja viikonloppuna leivotaan taas. Hyvää kuuluu, mites siellä makkaranteko edistyy ;) Mistäs Pariisista noin hienoja liinoja löytää ?

Malla kirjoitti...

Heippa Solen! Tännekin kuuluu hyvää, oikein hyvää itseasiassa, kun kuulin ystävältäkin hyviä kuulumisia. Päivän paras piristys olikin puhelu kyseisen ystävän kanssa :) Pakkasta on -12, mutta tuntuu kylmemmältä. Äsken join mummun vanhasta mukista kuumaa mehua ja nyt neulon vähän aikaa lapasta, sitten hetkeksi kirjan pariin ennen yöunia.

Kivaa loppuviikkoa sinulle :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Kiitos terveisistä, tänne kuuluu oikein hyvää. Sellaista tavallista kiirettä ja tukka putkella juoksemista ja junasta toiseen kapuamista :) Mutta jos jää vähänkin aikaa, istun sohvaan ja juon glögiä. Glögikausi on virallisesti avattu.

Solen kirjoitti...

Mirva, Ilta oli kovin leppoisa eikä autokaan ollut jäässä seuraavana aamuna, onneksi. Kutomispuuhia en olekaan pitkään aikaan taas ehtinyt tehdä, vähän kyllä syyhyttäisi :)

Niina, olin aina haaveillut tuollaisesta ruudullisesta liinasta, koskaan sitä löytämättä. Kun se siellä pariisissa tarttui silmääni, niin pakkohan se oli ostaa. Mutta kyllä se onkin hieno :)

Jonna, joo, teidän tuon teepökkyrän. Jos työskentelen kotona, niin teepökkyrältä ei voi välttyä. Pidän kai liikaa taukoja :)
Tuo oli käytönnön sanelema pakko, että yksi pulla puoliksi miehen kanssa. Rahaa oli siis vain yhteen, muuten kyllä söisin vaikka kaksi :)

Minja, oi voi, toivottavasti yskä lähtee pian. Itsellä meinasi tulla, muttta laitoin valkosipulit korviin, niin johan lähti :) Se oikeasti toimii, vaikka tuntuu niin hullunkuriselta!

Omenaminttu, autot lakkaa toimimasta aina silloin kun vähiten sitä odottaa. Meidän auto on kyllä lakkoillut niin monta kertaa, että joka kerta sitä käynnistäessä olen henkisesti valmistautunut siihen, ettei se lähdekään käyntiin. Näin ei pety :)

SARI, no niin oon määkin! Tuntuu, että heti kun suomeen tulee, niin kauhea paahto vaan päälle! Mutta ei se mitään, pian tulee joulu ja silloin tehdään Solenin perinteistä joulumakkaraa :) Kurssi meni hyvin ja anopilta löytyi tarvittavat kapistuksetkin makkaran valmistukseen, joten joulumakkaraa luvassa! Tsemppiä manteleiden kanssa.
Liina on sieltä yhdestä kangaskaupasta sacre coeurin luota, en nyt muista nimeä. Siellä missä on aina että 3m 10€.

Malla, Täälläkin tuntuu kylmemmältä kuin onkaan ,tuuli sen varmaan tekee. Etsinkin juuri parempaa pipoa, kun edellisestä meni tuuli niin ilkeästi läpi.
Ystävät on ihania!
Hauskaa loppuviikkoa sinullekin!

Kirjailijatar, voi, toivottavasti sinulle jää aikaa vähän myös glögin juontiin. Me suomalaiset olemme aina olevinamme niin kiireisiä, minusta ainakin tuntuu, että heti kun tuli pariisista takaisin suomeen, niin kamala kiire iski päälle. Muistetaan ottaa vähän aikaa myös itsellemme!
Hyvää glögikauden avausta!