keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kellarissa on hiiri, joka syö meidän perunoita, enkä saa sitä millään kiinni. Inhottaa koko juttu. Vähän alakuloinen olo muutenkin, ei oikein saa otetta mistään. Odotan puhelua mahdollisesta työstä. 

***

There is a mouse in our basement that is eating our potatoes and I just can´t catch it. Hate the hole thing. Little down anyways, can´t seem to get a hold on anything. I´m waiting for a phonecall from a possible job-to-be. 

7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Mahtava valo tuossa toisessa kuvassa!

Saat hiirisympatiani. Meidän kellarissa rellesti vastaava tapaus, ja oli niin ovela että söi vain kaikki makupalat syöteistä eikä jäänyt kiinni edes hännästään..

Anna kirjoitti...

the second photo is real?I know it isn't retouched but it seems incredible light over snow

Marja kirjoitti...

Vahva kuvasarja kuitenkin, todella vahva. Alakulo ei ainakaan kuviin ole tarttunut.

Kiitos tästä sarjasta.

Niina kirjoitti...

Täälläkin olo vähän sellainen plääääh...mutta eiköhän se tästä. Aurinko piristi ainakin vähäsen kun kävi näyttäytymässä:)

Meilläkin roskiskaappihiiriä vaikka on kissa talossa..:)

Ja aivan mahtavan upeat kuvat tässä ja edellisessä postauksessa!! Oioiii.

Kirjailijatar kirjoitti...

Minäkin ihailin toisen kuvan valoa ja lunta, kun meillä ei enää ole sitä. On vain liukasta loskaa.

Minä tykkään hiiristä. Onneksi ei ole enää kellaria, jossa ne pääsisivät tekemään tihutöitä, kun en varmaan raaskisi päästää niitä hengiltä.

Toivottavasti työ tärppäää.

Vergangenheitshang kirjoitti...

Love the first one. :))

Solen kirjoitti...

Merja, hiiri on napattu!! :) Suurin osa punajuurista on kyllä menetetty... En edes muistanut viimeksi laittaa makupalaa syöttiin ja silti hiiri meni siihen.

Anna, yes it´s real :) I was amazed myself when I saw the light, it was a beautiful moment.

Ilona, voi kiitos itsellesi.

Niina, nyt on olo jo piristymään päin, toivottavasti sielläkin. Sain yhden kivan projektin aluille ja sain aivoille käyttöä, se nosti mielialaa.

Meillä ei onneksi sisällä ole vielä hiiriä näkynyt ja toivottavasti ei näykään. Vaikka onneksi on meilläkin tuo hiirivahti talossa :)

Kirjailijatar, ei täälläkään ollut valoa, tuo on aiemmin otettu kuva. Mutta se piristi kuitenkin harmaata päivääni, niin ajattelin sen julkaista, vaikka ei ihan tuorein kuva olekaan.

Kyllä minullakin oli vähän sääli hiirtä. Olihan se löytänyt ihan huisin hyvä talvipesän, lämmin ja täynnä ruokaa. Mutta silti, syön mielummin juurekseni ilman hiirenpapanoita :)