tiistai 18. elokuuta 2015
Opiskeluarki koitti taas. Eihän se samanlaista ole kun aikuisena opiskelee, mitä oli nuorenpana, mutta nautin siitä yhtälailla. Nyt kaiken tämän uuden ottaa paljon enemmän tosissaan ja kuitenkaan ei niin vakavasti. Osaan olla nyt armollisempi itseäni kohtaan. 

***

Starting to study again for a long time. This time it´s different, 
I´m older, grown up. 

5 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Täälläkin noin viikko takaperin palattiin opintielle. On tosiaan tuntunut aikuisena opiskelu erilaiselta, mutta tietyllä tapaa mukavammalta.
Sinnikkyyttä ja intoa opiskeluihisi!

Anna Castillo kirjoitti...

Good luck and enjoy the new beginnings!

Solen kirjoitti...

Essi, kiitos ja intoa myös sinun opintoihisi!
Näin aikuisiällä saa jotenkin enemmän irti kaikesta, ehkä sekin johtuu siitä, että on vain enemmän motivoitunut eikä opiskelu ole enää sellaista naama irveessä suorittamista, mitä se joskus omalla kohdalla oli. Olen vähän liiankin kova suorittaja tietyissä asioissa. Nyttemin olen oppinut ottamaan vähän rennommin :)

Anna, thank you! I´m enjoying every last bit of it! :)

Ilona kirjoitti...

Voi, minut valtaa aina syksyisin kaipuu kouluun. Mutta ei vielä, ei vielä.

Onnea uuteen!

Solen kirjoitti...

Ilona, minulla ei ehkä niinkään tule kaipuu kouluun, mutta ne viileän sumuiset raikaat aamut saavat kyllä mieleni aina joka syksy uuteen alkuun. Keväällä taas haluaisin kuulla edes kerran suvivirren. Siitä alkoi lapsuudessani aina kesä, suvivirsi ja kesän ensimmäinen kahvihetki perheen kesken. Kahvittelu ei aina onnistu, mutta suvivirsi on melkein pakollinen :)