torstai 30. lokakuuta 2008

huh...

Lopen uupunut olen minä. Aamuyhdeksältä lähdimme muuttamaan meidän tavaroita uuteen kotiin. Palasimme iltakahdeksalta. Mukavan mittainen päivä, mutta onneksi kaikki roudaaminen on nyt tehty ja saadaan vaan järjestellä tavaroita ja kotiutua. Se on kaikista mukavin osuus, nähdä kuinka ensin vieraasta talosta tulee omien tuttujen asioiden myötä koti. Huomenna kokeilen vetääkö keittiön leivinuuni ja olohuoneen avotakka. Lämmitämme ehkä ensimmäistä kertaa oman saunan ja vietämme illan kyntilöitä poltellen ja rentoutuen sohvan pohjalla lämpöisen viltin alla. Ehkä vielä herkullisen suklaalevyn ja musiikin kera. Aah, odotan sitä hartaasti kuin kuuta nousevaa. On myös hauska nähdä miten meidän pikku Aino-kisu sopeutuu uuteen taloon.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.







2 kommenttia:

himalainen kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa. Tuo on mukava tunne, kun saa tehdä kodin uuteen paikkaan. Tutustua uuteen tilaan. Onnea uuteen kotiin siis :)

Mistä olet nämä kaikki kauniit tunnelmakuvat napannut... niin mukavia yksityiskohtia.

Solen kirjoitti...

Kiitos himalainen! Kuvat ovat toissakesäiseltä interreil reissultamme. Ylin taitaa olla berliinistä, sitten on junasta otettu kuva jostain päin ruotsia, christianiasta(kööpenhaminasta), venetsiasta, taas junasta ja kaksi viimeistä on itävallasta, pikku kaupungista nimeltä öttensheim. Siellä yövyimme tuubihotellissa. Dasparkhotel.net. Se oli mukava reissu se :)