lauantai 23. tammikuuta 2010

Aurinkoaamiainen


Aurinkoaamiaiseen kuuluu:

Tietenkin auringonpaiste
Itseleivotut sämpylät höysteillä ja pulla
Ruusu tarjotin (väriä joukkoon)
Vihreää teetä lempikupista (voi olla myös muutakin teetä, jos ei välitä vihreästä)
Elokuva "Kaikki isäni hotellit"
Ja kaikista tärkein, hyvä mieli!


5 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Tuota elokuvaa en olekaan nähnyt, pitääpä katsoa! Meiltä aurinko jo katosi, mutta voi ihme, miten appelsiinikahvi toi aurinkoisuutta aamuun. Tuosta tarjottimestasi tykkään!

Ritva kirjoitti...

aurinkoa, aurinkoa!
taidanpa tulla viereesi aamiaiselle :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Ihanan kuuloinen aurinkoaamiainen! Minulla on ollut tuollainen samanlainen peltirasia, missäköhän se on nykyään? Taisin säilyttää siinä tuoksukumeja. Silloin niitä keräiltiin.

kukka-maaria kirjoitti...

Onpas hauskoja aamiaiskuvia ja -tunnelmia. Eksyin tänne kirjailijattaren kotoa. Jäin lukemaan tekstejäsi pidemmäksikin aikaa. Mukava blogi sinulla!

Täytyy kyllä pakosti kysyä 20. päivän postauksen pentikin laukusta. Ettei se satu olemaan uusi hankinta? Juuri vein kirppikselle samanlaisen toissa viikolla ja toivoin, että se löytäisi hyvän kodin. Olisipa hauskaa, jos sinä olet ostanut sen! :)

Solen kirjoitti...

Mimmi, elokuva oli hauskuudessaan surullinen, mutta loppu pelasti päiväni. En kerro mitä tapahtui, etten pilaa nautintoa sinulta :) Tarjotin oli 50 sentin löytö kirpparilta, tykkään siitä kovin!

Ritva, Tervetuloa aurinkoaamiaiselle!

Kirjailijatar, aamiainen oli mukava herätys viikonloppuun, noita pitäisi harrastaa useimminkin, suosittelen.
Meillä rasiassa on teetä. Olin jossain vaiheessa viemässä sitä kierrätykseen, kun se oli liian retro, mutta nyt se on kuitenkin taas kotiutunut keittiöön ja se onkin yhtäkkiä kovin mukavan näköinen väripilkku.
Me keräiltiin magneetteja :)

Kukka-maaria, kiitos ja mukava kun tulit kyläilemään, toivottavasti tulet uudelleen.
Ja kyllä, kassi on pentik, uusi ostos kirpparilta. Rakastan sitä, kulunut nahka, tikkaukset ja sopivan kokoinen! (Blogi)Maailma on kyllä pieni :)