perjantai 17. joulukuuta 2010

Ostin eilen torilta savulohta. Tänään syödään hunajapunajuuria ja lohta. Onni oli kokonainen päivä miehen kanssa, kirppareilla käynti, lauhempi ilma ja alennusruusut. Rauhallinen aamu ja kissan hellyys.
Opettelin eilen kutomaan lautanauhaa. Lopputulos palkitsi.

***

Yesterday I bought smoked salmon from the market. Today´s dinner; honeybeetroots and salmon. My happiness was hole day with my Man, warmer weather and roses at sale. Lazy, calm morning and tenderness of a Cat.
I learned tabletweaving. Result was rewarding.

5 kommenttia:

SARI kirjoitti...

Onkos sulla joululoma jo alkanut ?
Kyllä on laitettava tähän, että onni, kun olit täällä - nyt kiireessä huomaa, että siitä oli niin paljon apua. Laatikollinen punaisia sydämiä valmiiksi leikattuina, en olisi varmaan ehtinyt sitäkään.

SARI kirjoitti...

Kiitos ihanasta postista ! Tänä aamuna tuli.

Solen kirjoitti...

SARI, ei ole vielä loma alkanut, vielä ensi viikolla kolme päivää, paahtoa loppuun asti.

Hei, kiva kuulla, että musta oli jotakin hyötyä! Jäi vähän sellainen olo, että vaan hengasin siellä ja nautin seurastasi ja kaikista työsuhde eduista :) ABC-taulu on jo päässyt seinälle.

Hyvä, että posti pääsi perille ajoissa lumimyräkästä huolimatta.

virkattu lintu kirjoitti...

Onnellisia asioita kyllä listassasi :) Ja kiva kuusi oven vieressä.

Minuakin kiinnostaisi joskus kokeilla lautanauhan tekoa. Jossain vanhassa käsityölehdessä olen nähnyt ohjeenkin, siis jossain 60-70-luvun lehdessä. Silloin sellaisten tekeminen oli varmaan suosittua.

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä en todellakaan tiedä, mitä on lautanauha. Muttei sitä auta minulle kertoakaan, kun en varmaan edes ymmärtäisi vastausta.

Mutta kivaa, että on tuollainen rauhallinen olo ennen joulua.