maanantai 13. joulukuuta 2010Se se ja se pitää ja se ja se. Tiedän, äh, rauhoitu, sanon itselleni, rauhoitu! Ei tämä ole oikeaa odotusta. Mutta...ei mitään muttia! Laita se glögi kuumenemaan ja ota torttu. Ei joulu ole näin vakavaa.
- 24 C ja kylmenee.

***

I need to do that that and that. I know, argh, calm yourself, I said to my myself, calm yourself woman! This is not the right kind of waiting. But...no buts! Put the kettle on and have a cookie. Christmas isn´t so searious.
- 24 C and dropping.

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Samoja tunnelmia täälläkin,pieni paniikki oli ilmassa..mutta kun pääsin yksin ja rauhassa kaupungille,meni paniikki ohi ja sain melkein kaikki asiat hoidettua! Edes jonottaminen ei ollut kamalaa:) Pakkanen kyllä oli,vaikka meillä oli vain -17. Nyt taitaa olla jo tuon -24. Hyrrr! Meillä ei ole glögiä eikä torttuja mutta teetä ja pipareita on ja niiden seurassa taidan viettää loppuillan. Lämpöisiä glögihetkiä sinne! (ja kiitos lämmitin-tilauksestasi:))

himalainen kirjoitti...

Kuulostaa myös mun ajatusjuoksulta. Sellaista nuorallakävelyä. Tosi helpohti luiskahtaa sinkoileviin ahdistaviin kiirejaehtimättömyysajatuksiin.

Eilen näytti jo siltä, ettei tule joululomaa ollenkaan, pitää saada yksi juttu valmiiksi ja päivät katoaa liian nopeasti. Sovittiin että yritetään tämä viikko paahtaa vaikka yötä päivää, ihan hullua en tykkää sellaisesta, mutta toisaalta jouluna voi vaikka nukkua päiväunet. Jouluhaave :)

Kun ottaa lämpimän teekupin käteen, pyöristää kädet sen ympärille, sulkee silmät hetkeksi, kaikki unohtuu. Kyllä se joulu tai talvi tai mikä hyvänsä hyvä asia on kuitenkin.

virkattu lintu kirjoitti...

Joulu on kyllä aikaa jolloin helposti keksii itselleen liikaa tekemistä. Sitten onneksi huomaa, että aika vähän on kuitenkin sellaista ihan pakollista puuhaa. Glögia kannattaa juoda mahdollisimman usein :)

Solen kirjoitti...

Niina, minulla on oikeastaan kaikki ostettavat lahjat hankittu, mutta ne omat projektit on kesken ja pahasti kun ei paljon koululta ehdi. Meilläkin alkaa loma vasta 22. päivä, joten paahtamista vain loppuun asti.

Kiva, että ei tarvitse itse kaikkia joululahjoja tehdä, kun tämä blogimaailma on täynnä niin lahjakkaita naisia :)

himalainen, niin sitä kyllä helposti luiskahtaa. Pitäisi vain oppia olemaan.
Hyvä oivallus tuo viimeinen lause. Kyllä se joulu tulloo ihan odottamattakin :)

Voi kurjuus, toivottavasti saatte jutun hoidettua ennen joulua, niin saat sitten levähtää. Sitä vartenhan joulu on. Meilläkin on täyttä paahtoa 22. sitten alkaa loma.

virkattu lintu, jotenkin vain tuntuu, että kun joulu on vain kerran vuodessa, että kaiken pitäisi olla täydellistä, mutta olen huomannut, että tulee se joulu vaikka ei niin paljon häslää. Ottaa vain rauhassa.

Glögi on herkkua! :)