lauantai 12. maaliskuuta 2011
Olen nauttinut tämän päivän rauhallisuudesta. Heräsin virkeänä jo kahdeksan aikaan ja join aamuteet hiljaisuudessa. Vaihdoin kukkiin mullat ja olin vain.
Ainut asia mikä sai rauhan rikkoutumaan, oli tietoisuus ihmisten hädästä toisella puolella maailmaa. Siinä tuntee itsensä hyvin pieneksi.
***
I have enjoyed calmness of this day. I woke up at 8 and drank morningtea at silence. Flowers were happy to have new soil. After that, I just relaxed.
Only thing that brought anxiety to my mind, was awareness of peoples fear of the other side of the world. It makes you feel so small.

4 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Niin kieltämättä suuri katastrofi Japanissa on mielessä koko ajan. Minulla on ollut puuhakas päivä ja myös hiukan nautiskelua kaikessa rauhassa. :)

leena kirjoitti...

Edellisen postauksen mekot aivan ihastuttavia!

Virkeänä heräämistä kaipaan, kestää aina kamalan kauan ennen kuin olen oikein herännyt.

Solen kirjoitti...

Thilda, siltä ei voi nyt välttyä, siis Japani uutisilta. Toivotaan, että tilanne siellä paranee, eikä tule mitään jälkijäristyksiä tai vuotoja ydinvoimalasta.

Joskus itse puuhastelukin voi olla nautinnollista :)

leena, voi kiitos!

En ymmärrä miten heräsin siihen aikaan ja ihan virkeänä! Yleensä nukun vähintään kymmeneen asti ja siitä vielä tunti, että olen oikeasti valmis tekemään jotain :)
Niin kai se on, että elimistö on tottunut siihen aikaisin heräämiseen ja jatkaa samaa linjaa myös silloinkin kun saisi nukkua rauhassa. Mutta en valita, sain paljon aikaiseksi tuona päivänä.

Valerie kirjoitti...

I can only agree. it's been on my mind all weekend & this monday... i ache for this country.
the peacefulness of your home is incredible, thank you this. i'll take this with me as a comfort image as i go to bed tonight... thanks.