Minä tein juuri kurpitsasta alkuviikosta pihvejä uunissa. Viipaloin, laitoin päälle mausteita ja juustoa. Hyvät pihvit tuli. Munakoisosta olen tehnyt jotain vuokaa...mutta en tänä vuonna, olen unohtanut jo ohjeen.
Kauniin värinen matto tuo tuossa ihanassa kuvassa.
Munakoisosta ja kurpitsasta en osaa sanoa, mutta jos vielä muistat, kun vuosi sitten olimme yhdessä innoissamme lukupiiristä, joka sittemmin kuivui kokoon, niin nyt sitä yritän uudelleen lämmitellä täällä: olinanlaatikko.blogspot.com ;)
The eggplant can be drained and filled with vegetables over melted cheese! What fruit is the last photo, I think in Spain is not very common (I don't know). ;)
Kirjailijatar, eka kerta kun ostan kurpitsan, siis sellaisen oranssin, joita näkee vain amerikkalaisissa elokuvissa halloweenina. Kurpitsapihvit kuulostaa herkuilta. Rakastan kaikkea missä on juustoa päällä :)
Minäkin tykkään matosta. Se on oikeasti vain tosi pieni kynnysmatto.
SARI, tein munakoisopataa ja unohdin paprikan. Oli kuitenkin kesäkurpitsaa. Tuli herkkua! Niin kuin myös kakustakin. Söin sen kokonaan yksin kun K. ei välitä kauheasti kuivakakuista. Mutta hyvää oli, varsinkin teen kanssa.
Olina, haa mikä hyppäys asiasta kukkaruukkuun :) Kyllä olen mielelläni mukana. Informoi mua sitten ajoissa tänne, kun jotain alkaa tapahtua, uudet kuviot alkaa, niin en ehkä ehdi seuraamaan blogimaailmaa niin ahkeraan.
Anna, it´s a gooseberry. It´s very common in here, grows almoust every grandmothers backyard :) I made a juice from it.
Minä teen munakoisosta aina moussakaa, se on niin hyvää ettei mulla ole munakoisoja muuhun riittänyt:) Kurpitsasta en ole tehnyt koskaan mitään, mutta äitini tekemää kurpitsapikkelsi on ihanaa.
Tämä on tosi hyvää munakoisosta ja (kesä)kurpitsasta: http://www.yhteishyva-ruoka.fi/reseptit/heinakuu_2010/fi_FI/kasvishoystoa_halloumia_ja_balsamicosiirappia/
Liivia, en ole koskaan moussakaa maistanut, mutta jos se on kerta noin hyvää, niin pitäisi sitä varmaan kokeilla. Olen innostunut kokeilemaan sellaisia kasviksia, jotka ovat jääneet minulle vieraiksi.
9 kommenttia:
Minä tein juuri kurpitsasta alkuviikosta pihvejä uunissa. Viipaloin, laitoin päälle mausteita ja juustoa. Hyvät pihvit tuli. Munakoisosta olen tehnyt jotain vuokaa...mutta en tänä vuonna, olen unohtanut jo ohjeen.
Kauniin värinen matto tuo tuossa ihanassa kuvassa.
Munakoisosta tätä : http://rajamaenrykmentti.blogspot.com/2008/03/aika-hyv-vihannesruoka.html
Ei haittaa, vaikka joitakin aineksia puuttuu.
Kurpitsasta tätä : http://rajamaenrykmentti.blogspot.com/2008/11/kakkua-olkaa-hyvt-pussosia.html
Munakoisosta ja kurpitsasta en osaa sanoa, mutta jos vielä muistat, kun vuosi sitten olimme yhdessä innoissamme lukupiiristä, joka sittemmin kuivui kokoon, niin nyt sitä yritän uudelleen lämmitellä täällä: olinanlaatikko.blogspot.com ;)
The eggplant can be drained and filled with vegetables over melted cheese!
What fruit is the last photo, I think in Spain is not very common (I don't know). ;)
sävy sävyyn kaikki!
Kirjailijatar, eka kerta kun ostan kurpitsan, siis sellaisen oranssin, joita näkee vain amerikkalaisissa elokuvissa halloweenina. Kurpitsapihvit kuulostaa herkuilta. Rakastan kaikkea missä on juustoa päällä :)
Minäkin tykkään matosta. Se on oikeasti vain tosi pieni kynnysmatto.
SARI, tein munakoisopataa ja unohdin paprikan. Oli kuitenkin kesäkurpitsaa. Tuli herkkua! Niin kuin myös kakustakin. Söin sen kokonaan yksin kun K. ei välitä kauheasti kuivakakuista. Mutta hyvää oli, varsinkin teen kanssa.
Olina, haa mikä hyppäys asiasta kukkaruukkuun :) Kyllä olen mielelläni mukana. Informoi mua sitten ajoissa tänne, kun jotain alkaa tapahtua, uudet kuviot alkaa, niin en ehkä ehdi seuraamaan blogimaailmaa niin ahkeraan.
Anna, it´s a gooseberry. It´s very common in here, grows almoust every grandmothers backyard :) I made a juice from it.
Ritva, sävy sävyyn syys sävyjä :)
Minä teen munakoisosta aina moussakaa, se on niin hyvää ettei mulla ole munakoisoja muuhun riittänyt:)
Kurpitsasta en ole tehnyt koskaan mitään, mutta äitini tekemää kurpitsapikkelsi on ihanaa.
Tämä on tosi hyvää munakoisosta ja (kesä)kurpitsasta:
http://www.yhteishyva-ruoka.fi/reseptit/heinakuu_2010/fi_FI/kasvishoystoa_halloumia_ja_balsamicosiirappia/
Oli pakko jakaa. ;)
Mukavaa päivää!
Liivia, en ole koskaan moussakaa maistanut, mutta jos se on kerta noin hyvää, niin pitäisi sitä varmaan kokeilla. Olen innostunut kokeilemaan sellaisia kasviksia, jotka ovat jääneet minulle vieraiksi.
Johanna, kiitos vinkistä! Ihanaa syksyä sinulle!
Lähetä kommentti