lauantai 20. elokuuta 2011
Suklaa on minun ja balsami miehen tuliainen. Langat ja punnuksen sain yhdellä latilla. Vanha kuva on Jurmalasta ja toinen kortti on paikallisen taiteilijan tekemä.Odotan syksyä. Tai no en varsinaisesti syksyä, vaan tulevaisuutta. Uusia jännittäviä tuulia työn saralla, mitä odotan aivan hirveästi.Kissalla on silmätulehdus.

***

Chocolate is mine and balsam is K:s souvenirs. Yarns and weight I got for one lati. Old picture is from Jurmala and the other card is from a local artist.I´m waiting for autumn. Well, not excatly autumn but future. Fun and exciting new job is waiting for me.Our lovely cat has a infection in her eye.

13 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Oi miten ihanat sävyt kuvissasi! Ja noissa langoissakin! Muutenkin niin kauniit ja kivat tuliaiset:) Ja nyt mulla soi päässä Sami Saaren Balsamia Haavoille..:)

Uudet tuulet kuulostavat hyvältä! Ihanaa,että sinulle on tiedossa jotain uutta mukavaa syksyllä:)

Kissa-ressukalle terveisiä,toivottavasti paranee pian!

P.S Jos jaksat,laitatko osoitteesi minulle spostilla? Saan lämmittimesi Lapin-reissulla valmiiksi ja voin lähettää ne sinulle vaikka jostain matkan varrelta:)

Liivia kirjoitti...

Sinulla on mukavaa odotettavaa.

Kivat tuliaiset minustakin. Lennämme yleensä aina Riikan kautta ja nappaamme sieltä isälleni balsamipullon tuliaiseksi ja kiitokseksi kukkien kastelusta. Itse en ole tuota maistanut, mutta isäni ilmeestä voin päätellä jotain, ilmeisesti aine on hyvääpahaa:)

Alakuva on tunnelmaa täynnä!

Solen kirjoitti...

Niina, kiitos! Lankoja katselin jo suomessa mutta en koskaan raaskinut ostaa. Riikassa törmäsin niihin ihan sattumalta, olivat vielä alennuksessa.

Sähköposti on nyt lähetetty. Jee, uudet rannekkeet!

Liivia, olen ihan innoissani uudesta mahdollisuudesta. Luulin, että joudumme muuttamaan, kun täällä kaupungin takana ei ole kovinkaan paljon työllistymis mahdollisuuksia. Nyt tuntuu, että tämä paikka on parempi, kuin mikään minkä olisin jostai muualta voinut saada.

Minäkään en ole maistanut, mutta mies tykkää/ei tykkää. Irvistää aina ryypyn jälkeen, mutta ottaa hetken päästä toisen :)
Siskoni maistoi mustaviinimarja versiota balsamista ja sanoi, että se maistui aivan mummon käyneeltä mehulta :)

SARI kirjoitti...

Työn saralla, hurraa, hurraa, hurraa !!! Hieno juttu.

himalainen kirjoitti...

Nämä värit, oi miten tykkään. Näistä hurmaantuu ihan helposti ja sitten myös kaikista noista Riikan kuvista, ne ovat suloisia, tulee sellainen hyvällä tavalla päiväunimainen olo, että kun on aikaa voi mennä vähäksi aikaa päiväunille ja sitten voi haaveilla kaikkea kaunista.

Onnea töihin oikein paljon, ihanaa!

Merruli kirjoitti...

Sykähdyttäviä sumukuvia Riikasta. Nuo langat ja taidekortti täsmäävät väreiltään niin hyvin, että voisi luulla kyseessä olevan setin.

Anna kirjoitti...

Nice yarn!
I´m waiting for autumn too, strong hot here, and I want to use everything I've been knitting.
After the summer always start new projects.

Kirjailijatar kirjoitti...

Ihanat tuliaiset. Tuo Jurmalan kortti on upea. Me sitten vaan pari vuotta sitten ajoimme Jurmalan ohi ja minua harmitti, olisin halunnut sinne ihan kunnolla.

leena kirjoitti...

Ihania värejä kuvissa, kauniita kuvia. Onnea työjuttuihin!

minja kirjoitti...

Onnea uusiin tuuliin, ihana juttu!

Mä tykkään kanssa tuliaisistasi ja kaikista näistä sävyistä!

Nimetön kirjoitti...

These are really beautiful photographs. I'm ready for winter too, no other choice I guess.
Lilli

Solen kirjoitti...

SARI, niin minustakin. Hurraa!!!

himalainen, voi kiitos sinä ihana. Olen jo siirtynyt syys-sävyihin. Meillä on ollut tosi raukea ja laiska tunnelma viime aikoina, olen vain haaveillut ja suunnitellut tulevaa ja ollut. Jos osaisi nukkua päikkäreitä, niin olisin varmasti ottanut torkut.

Olen niin innoissani tästä uudesta työjutusta! En malttaisi odottaa sen alkamista. Minusta on ihan mahtavaa, että voi mennä töihin, jonne oikeasti haluaa mennä. Se ei aina ole itsestäänselvyys.

Merruli, kiitos. Huomasin tuon lanka/kortti harmonian vasta kotiin tullessa :) Alitajuisesti näköjään suosin tiettyjä värejä.

Anna, I want to wear knitted clothes also :) It´s not hot in here anymore, but it feels still that it´s too early for that.

Kirjailijatar, Jurmala oli kyllä hieno paikka, vaikka hieman kärsinyt turismista. Rannalla oli ihmeellinen sumu, kun saavuimme sateen jälkeen sinne. Voin kuvitella miten paljon ihmisiä siellä varmasti on pahimpana turistikautena. Onhan se näkemisen arvoinen paikka. Toivottavasti pääset sinne vielä joskus.

leena, kiitos kovasti! Olen ihan täpinöissäni työstä :)

minja, kiitos, kuinkahan monta kertaa olen jo sanonut, että en malta odottaa työn alkamista :) Ihanaa, kun saa mennä työhön jota oikeasti odottaa.

Olen siirtynyt syksyn väreihin.

Lilli, I had my peace with autumn, actually it´s nice to turn a new page and start something exciting.
No choices, but now I feel that it´s only a good thing.

Nimetön kirjoitti...

Oijoijoi...tuo kakkoskuvan pinossa päällimmäisenä oleva liina on aivan kuin etsimäni, aivan sievä!
Parantumista kissalle.....
-Anne