torstai 2. joulukuuta 2010

Jo toinen


Enää 22 päivää jouluun! Se tuntuu uskomattoman lyhyeltä ajalta. Aloitin tänään joulun valmistelun imuroimalla sohvan ja se palkitsi minut kahdella eurolla. Keltä lie sohvan syövereihin pudonnut. Tuhlasin sen kirjastossa ottamalla kopioita suklaaherkkujen ohjeista. Kaksi euroa hyvin käytetty.
Ostin myös pussillisen erilaisia pähkinöitä kuorineen, vain pähkinänsärkijä puuttuu. Vaikka kyllä ne hyvin aukeavat morttelin nuijallakin.


***

Only 22 day for christmas! It feels unbelievably short time. Today I started preparing christmas by cleaning our sofa and it rewarded me for two euros. Who might be the one who drop them in to the darkness? I spend the euros copying recipes of chocolate goodies in the library. Two euros well spent.
I also bought bag of different nuts with shells on, I´m only missing a nutcracker. Altough mortar is working just fine.


6 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä en voi vielä aloittaa joulusiivousta, kun koira ja lapsi ja mies ovat kaikki kamalia sottapyttyjä. Tai ei koira muuten, mutta kun se jättää aina koko turkkinsa sohvalle :)

Siivoan kyllä ylihuomenna hiukan, koska on synttärit. Minulla unohtuu usein kolikoita taskuihin ja ne ovat kivoja yllätyksiä.

himalainen kirjoitti...

Minä aloitin siivousta, mutta nyt se kaikki on kyllä jo unohtunut. Se hyvä puoli kyllä on, etteivät hämähäkin seitit heilu kaikkialla. Ehkä ne ei ehdi tehdä lisääkään verkkoja nyt tässä ajassa niin paljon.

Paitsi onhan sitä siivottavaa aina, eikä oikeaa siivousta ole vielä ajateltukaan. Vain tuollaista ylimääräistä, kirjahyllyn järjestys ja hämähäkin seitit katosta.

Kahdella eurolla voi kivoja juttuja. Kirpparipusseja ja suklaareseptejä :D

Valerie kirjoitti...

LOL at the 2 euros !
I'm going to vaccuum mine and see if it is as generous as yours (we have two couches, double chance ?!)
Christmas is stressfree for us since we're only 3 but 22 days sounds short to me too when I think of the handmade gifts still on my list !
Bon weekend & bon appétit (nuts : yum yum ! a pebble or a hammer work just fine as well)

Niina kirjoitti...

Onni on löytynyt kaksieuronen! Ihanaa viikonloppua Solen!

Malla kirjoitti...

Hyvin käytetty kaksieuroinen!

Ja nyt on jouluun enää 20 päivää, hui..! Ihanaa, mutta taitaa tulla vähän kiire kaikkien lahjasuunnitelmien kanssa. No,eiköhän kaikki saa ajoissa kuitenkin valmiiksi. :)

Solen kirjoitti...

Kirjailijatar, Me ollaan oikeastaan kaikki aikamoisia sottapyttyjä, siis minä, mies ja kissa, mutta suurimmat sotkut voi onneksi siivoilla. Laittaa vaikka kesätakit naulakosta komeroon :)

himalainen, niin tai jos ei jaksa kauheesti siivota, niin voi laittaa hämähäkeillekin koristeet roikkumaan :)


Valerie, Did you find any coins? :)
I´m trying to enjoy this magical time waiting for christmas, but it is a bit difficult since I have hundred and one project for cristmaspresents :)

Niina, kiitos! Se kaksi euronen oli hauska ylläri, minun siivouspalkkani :)

Malla,
Nyt jouluun on enää 11 päivää! Kääk! Alkaa olla kiire noiden kaikkien joululahjaprojektien kanssa, mutta yritän olla ottamatta siitä stressiä, teen minkä ehdin.