keskiviikko 26. tammikuuta 2011
En ole ikinä nukkunut niin sikeästi kuin viime yönä. Nukahdin ja heräsin, muuta en muista, vaikka yleensä herään siihen, kun mies tulee nukkumaan tai kissa juoksentelee yöllä.
Päivällä kävimme luokan kanssa helsingissä katselemassa suuren kaupungin menoa. Ei se nyt niin hääppöistä ollut, tykkään tästä meidän pienestä enemmän. Ostin kerän lankaa, väriä, jota en ole täällä nähnyt. Helsinki väri.
Kokeilen josko ensi yö olisi yhtä tehokasta lepoa.

***

I have never slept so well then last night. I fell asleep and woke, that´s all I remember, allthought I usually woke up when my Man comes to bed or cat walks around at night.
Yesterday we went to helsinki with my classmates, wondering the hassle of the big city. It wasn´t that miraculous, I like our small town better. One ball of yarn I bought, colour, that I haven´t seen here. Helsinki colour.
Now I´m going to try if this night will be as effective rest as the night before.

10 kommenttia:

minja kirjoitti...

Oi, onni on tuollaiset nuijanukutus-unet! Täällä ei ole tietoakaan niistä, ollut moneen kuukauteen. Alkaisivat kyllä maistua mullekin. Unia näen kyllä ihan hirveästi juuri nyt.

Mitä helsinki-langasta syntyy?

Ihania juttuja kuvissa :)

Omenaminttu kirjoitti...

Hyvät unet on iso juttu. Minä yleensä nukun hyvin. Jos en nuku riittävästi, otan pienet päiväunet ja kummasti taas jaksaa.
Mitä mahtaakaan puikoistasi syntyä?
Kauniita unia Solen!

Mirva kirjoitti...

Minäkin nukuin viime yönä niin hyvin!

Ihanaa lankaa löysit, nyt tuntuu olevan noita luonnonvärejä, tuommoista kaipaisin minäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Veikö Hesan-reissu voimat vai mitä arvelet syyksi?
Lopputulos kuitenkin paras mahdollinen; hyvin nukuttu yö.

Niina kirjoitti...

Voi,minullekin kelpaisi tuollaiset unet! Viime yö,niin kuin lähes kaikki yöt,oli vähän katkonainen..ja näin taas aivan kummallisia unia!

Ja taas kehun kuviasi,niissä on kaikkea kaunista!

himalainen kirjoitti...

Tehokas lepo on niin ihanaa, sellaisen yön jälkeen on upea tunne aamulla herätä, kun tietää ja tuntee, että on nukkunut.

Olen hurmaantunut ihan kuvistasi, kauniista ruutuliinastasi, villalankapurkista, pitsipeitosta, sinisistä kupeista ja sipulikuvasta. Kaikki on jotenkin talvista mutta silti jo keväistä. Kaunis tunnelma.
Minä lähden ensi viikolla kokeilemaan isompaa kaupunkia, mutta luulen silti, että kaikki mitä haluan ja tarvitsen, on jo täällä, pikkupaikassa.

Kaylovesvintage kirjoitti...

sounds like a nice day

Kirjailijatar kirjoitti...

Voi kun tykkään näistä kuvista. Minun pitäisi ostaa tuollaisia purkkeja ikkunalaudalle keittiöön, mutten ole saanut aikaiseksi. Minä taas näin viime yönä kovin kummallisia unia.

leena kirjoitti...

Sikeitä unia kaipaan kovasti, kissat mellastavat meilläkin öisin.

Helsingin reissuilta on minustakin aina mukava tulla kotiin pienempiin ympyröihin.

Kaunista täällä!

Solen kirjoitti...

minja, käyn aina ihan puoliteholla jos en ole saanut kunnolla nukuttua. Toivottavasti sinäkin saat sellaiset pian, ei sitä muuten jaksa. Kummallisimmat unet näen aina kahden torkun välissä. Siis silloin kun painan herätyksen torkulle. Silloin tulee aivan omituista kamaa :)

En ole oikeastaan päässyt alkua pidemmälle tuossa neulomuksessa, joten en tiedä vielä :)

Omenaminttu, minäkin nukun ihan ok, mutta tuntuu, että liian vähän. Päiväunille en ole oikein ikinä oppinut, mies kyllä harrastaa niitä, mutta jotenkin ne ei sovi minulle. Jos joskus harvoin otan päikkärit niin nukahdan liian pitkäksi aikaa ja sitten ole enemmänkin vain väsynyt kun virkeä kun pitää herätä :)

En tiedä vielä itsekään mitä niistä tulee :) En ole päässyt alkua pidemmälle.

Mirva, hei hienoa! Päiväkin tuntuu aivan erilaiselta kun on saanut kunnolla nukuttua, eikö?

Tuo on novitan puroa, tarttui heti silmääni tuo väri :)

piilomaja, luulen, että osittain reissu, mutta myös mieltä painavat koulukiireet ja vitamiinin puutos. Mutta ne unet tuli kyllä kreivin aikaan, en olisi seuraavana päivänä jaksanut yhtään mitään.

Niina, toivon sinulle kunnon unia, itse ainakin käyn puoliteholla seuraavana päivänä jos en saa unta. Vai tottuuko siihen ajan kanssa, lyhyisiin uniin?

Kiitos kehuista, en ole vielä kyllästynyt :)

himalainen, eikö totta? Sitä oikein tuntee energian virtaavan eri lailla, nopeammin. Rakastan viikonloppuja erityisesti siitä syystä, että saan nukkua niin pitkään kuin nukuttaa.

Voi kiitos kaunis himalainen, olen nyt ottanut kuvia miehen kameralla, ja tuntuu, että sitä kautta saan ihan uuden näkökulman meidän huusholliin :)

Siihen lopputulokseen minäkin päädyin. Joskus on hyvä käydä isossa, mutta en sinne kaipaa. Täällä pienessä on hyvä olla.

Kaylovesvintage, it really was!

Kirjailijatar, ostin nuo purkit kirpparilta, ne oli 50% pois ja maksoi yhteensä jotain 5e, eihän niitä sinne voinut jättää :)
Pidin aikaisemmassa kodissa ikkunalaudalla purkissa mandariineja ja sipuleita, mutta tässä kodissa ei ole ikkunalautoja, mikä harmittaa minua vähän.

leena, toivottavasti ne saat, jokaiselle pitäisi suoda kunnon unet aina silloin tällöin.

Minusta helsinki on vierailupaikka, kaupunki, jossa käydään, mutta ei asuta. Mutta olenkin vain tälläinen maalaistyttö :)