maanantai 17. tammikuuta 2011
Ihania asioita:

* Mies osti minulle atsalean! Luin hoito-ohjeita netistä ja siellä sanottiin, että sitä pitää kastella lumesta sulatetulla vedellä.
*Aurinko paistoi koko viikonlopun!
* Juttelin mummon kanssa ennen vanhasta ja mummo piristyi minun ohella. Päätimme jossain hyvässä hetkessä kirjoittaa noita kallisarvoisia perinteitä ylös.
* Sain kirjaidean toisen mummon vanhasta reseptivihkosta, joka minun on pitänyt korjata jo ties kuinka kauan.
* Löysin purkamatta olleesta kassista geisha namuja!
* Sain vihdoin laitettua vanhan pitsipeiton keittiön seinälle!
* Muistin sunnuntai iltana, että meillä onkin maanantai vapaata! Sen voi hyvin käyttää näin, tai jotenkin muuten, ihan miten vain haluan!

Hyvää viikonalkua kaikille!

***

Lovely things:

* My Man bought me an Azalea! It wants water that has been melt from the snow.
* Sun was shining all weekend!
* I talked to my grandmother and we decided to write down all the precious traditions that she had in her family when she was a little girl. I´m excited!
* Another book idea for my other grandmother´s old recipebook, that I´ve ment to repair for a long time.
* I found hidden chocolate yummies!
* Finally I got a chance to put an old lace blanket to the wall. It came out great!
* Last night I suddenly realized, that I don´t have to go to school today! Hole day and I can do whatever I feel like!

Have a nice week you all!

6 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Voi taivas miten kauniit kuvat! Tuo ensimmäinen oli nyt jotenkin mulle ihan täydellinen näin päivän aluksi. Ja pitsi niin kaunista!

Hirveän paljon hyviä asioita, tuli mieleen mummu joka on kaukana, monesti olen ajatellut hänen kanssaan keskustellessa, että pitäisi kirjata muistiin. Reseptikirja olisi myös hyvä ajatus!

Ihanaa maanantaita ja vapaapäivää sinulle, omani jatkuu opiskellen, pitkästä aikaa. Se on ihan mukavaa vaihtelua! :)

SARI kirjoitti...

Hyvää, kaikkea, sinulle ! Minulla on kaksi dyykattua azaleaa, ne kukkivat reippaasti viime keväänä, kun olivat talven kärsineet tuolla ulkona. Saas nähdä tänä vuonna.

Omenaminttu kirjoitti...

Maanantain vapaapäiväsi kuulostaa tosi mukavalta! Ei sen puoleen, tykkään itse maanantaipäivistä oli sitten vapaa tai ei.
Kirjaidea mummon vanhasta reseptivihosta, kerrassaan hienoa! Ehkä kuulemme siitä lisää?
Mukavaa viikkoa :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Kaunis tuo pitsipeitto, aivan suloinen.

Mutta että lumesta sulatetulla vedellä! Voi veljet, minulta siis kuolisi tuo kasvi alta aikayksikön. Ihan liian hankalaa.Mutta sinulla se varmasti kukoistaa.

Niina kirjoitti...

Olipa paljon ihania asioita! Ja kuvatkin ihan hurjan kauniit! Voisin huolia minkä vaan korttina seinälleni:) Ja lisää sitä viikonlopun valoa..ja yllätyskarkkeja!

Sain myös viikonloppuna vihdoin vaihdettua verhot ja tampattua yhden maton ja kaikkea sellaista pientä. Tuli hyvä mieli.

Mukavaa viikonalkua sinullekin!

Solen kirjoitti...

Mirva, kiitos! En ole kuvannut pitkään aikaan, mutta tuo aurinko taisi houkutella senkin hauskuuden taas esiin. Aamupalaksi pullaa :)

Minullakin onollut ajatuksena tuo muistiinkirjaaminen, mutta oikeastaan vasta nyt otin sen puheeksi mummon kanssa, joka oli ihan innoissaan!

Tein minäkin pari koulujuttua vaikka oli vapaapäivä. Hauskoja opiskeluhetkiä sinulle!

SARI, olen hieman peloissani, kun tuo atsalea on kuulemma niin vaativa kukka, paljon kastelua vaativa, eikä saa suihkutella ja sitten vielä luin, että vaikka se kukkii kauniisti ja näyttää hyvinvoivalta, niin juuret saattaa olla jo kuolleet! Varsin viekas kukka! Siellä ilmastossa ne varmaan viihtyykin paremmin kuin täällä kuivassa kuumassa sisäilmassa.

Omenaminttu, minulla taas on päinvastoin, siis että maanantait ei ole suosikkejani. Tai silloin tykkään kun on jotain kivaa tiedossa.

Katsotaan kun saan muut kouluhimmat alta pois, niin käyn reseptien kimppuun tarmolla :) Ehkä laitan tännekin jotain, saa nähdä :)

Kirjailijatar, pitsipeitto on pariisista, kirpparilta, oli pakko ostaa vaikka vielä tinkimisen jälkeen hinta tuntui aika kovalta. Mutta enpä sitten paljon muuta ostanutkaan, dyykkasin vain kadulta :)

Saa nyt nähdä kukoistaako, juuri tuossa kirjoitin Sarille, että luin jostain, että kukka saattaa näyttää hyvältä ulospäin, vaikka juuret olisivat jo kuolleet. Aika hankala tapaus sanoisin. Mutta kyllä tuossa lumijutussa on perää. Meillä ainakin raanavesi on niin rautapitoista, tai maistuu vähän, että luulen, että kukat ei tykkää niin, onko se sitten emäs vai hapan, vedestä.

Niina, oi kiitos kaunis!
Yllätyskarkit oli kyllä hauska löytö. Oli kauhea makean nälkä enkä olisi millään jaksanut lähteä kauppaan, kun tiesin että se menee ohi yhdellä namulla. Oli se onnenkantamoinen :)

Pienistä saavutetuista asioista tulee aina hyvä mieli, siis vaikka niistä verhojen vaihtamisesta. Tuntee, että on tehnyt jotain, vaikka ei ole ihan rättipoikki väsyttänyt itseään. Tykkään niistä hetkistä.