keskiviikko 19. tammikuuta 2011
Meillä kävi eilen yllätysvieraita, mukavia sellaisia ja löysin uusia puolia tästä paikasta missä asumme.
Annoin kukille höyryhoitoa, kun otin ne suihkuun kanssani. Siinä ne istuivat somassa rivissä pesukoneen päällä ja nauttivat kosteasta ilmasta.
Tavaraähky iski ja mietin, mitä teen kaikilla näillä matoilla ja peitteillä. Osasta niistä en edes pidä.
Etsin kuumeisesti tietoa kalenteripyyhkeistä. Milloin niitä on tehty ja kuka suunnitellut? Jos jollakulla on tietoa, niin valaiskoon minua. Tai jos vaikka on vanha pyyhe, jossa on valmistajan nimi, niin sekin auttaisi. Kiitos.
Lajittelin ruskeita lankojani purkkiin, joulupallojen tilalle. Tässäkin kohdalla huomasin omistavani liikaa.
Söin, taas, pullaa aamupalaksi. Lounaaksi teen quaqamolea (kirjoitetaanko se noin?), papudippiä ja tacoja.
Vietän taas etäpäivää kotona, aloitan hommat tämän jälkeen, nyt sen päätän tai en saa mitään aikaiseksi.

***

Last night we had a suprise visitors, nice ones.
I gave a steam treatment to my flowers, by taking them to shower with me. They enjoyed moist air and humid instead of our dry and hot rooms.
I realized that I own too many carpets and blanket. Some of them I don´t even like.
My brown yarns I put in the glassjar, instead of christmas decoration. Here I also noticed that I own too much.
Bun for breakfast, again. For lunch I´m havin a quaqamole ( or how it is written?), beandip and tacos.
I´m doing my schoolworks at home today, and I promise I will start doing them after this, for sure...

9 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Meille mahtuisi pari mattoa, niistä on puutetta! Ja miksei söpöjä peittojakin. Ja lankaa myös. Aletaanko kaupoille? :)

Kauniit kuvat taas, ja houkuttelevan kuuloinen lounas! Mistä tulikin mieleeni, etten ole muistanut kokeilla sun papudippireseptiä.

minja kirjoitti...

Sun päiväsi kuullostaa superkivalta!

Ja onnelliset höyryhoidetut kukatkin :)

Tavaraähky tulee ajoittain minullekin. Toisaalta en halua lopettaa kirppistelyäkään, se on mun harrastus ja osaan nykyään ostaa suht harkitusti nykyään. Väillä haaveilen runsaammasta kodista, mutta sitten taas muistan ettei se ole ollenkaan mun juttu...Öh :D

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin blogiisi sattumalta. Ihana blogi ja ihania kuvia. En tiedä mitä kalenteripyyhkeitä tarkoitat, mutta meidän keittiön seinällä on vuodelta 1981 sellainen vanha, jonka valmistaja on blackstaff (made in ireland).

Annika

Niina kirjoitti...

Ihanat ruskeansävuiset kuvat! Kissa näyttää pehmoiselta ja raukealta,aamupalasi herkulliselta ja langat lasipurkissa kivoilta! Taidan napata tuon idean itsellenikin kun lankakori tursuaa yli äyräidensä:) Niitä minullakin liikaa..ja tavaraähky iskee aina aika ajoin. Juuri lajittelin jotain tavaroita kirpparille,ensi viikolla ajattelin taas jatkaa. Ärsyttävintä on se,että muka mistään ei voi luopua..että jostain tavarasta tulee niin tärkeää. Mutta en aloita nyt siitä:)
Toivottavasti oli mukava etäpäivä!

Kirjailijatar kirjoitti...

Sen tiedän, että Finn-Inspiration teki 70- ja 80-luvulla sellaisia kalenteripyyhkeitä. Siis pieniä, astiapyyhkeitä. En tiedä, tarkoitatko sellaisia.

Nauratti kovasti, kun kuvittelin teidän suihkuun. Sademetsä, sehän se varmaan oli.

SARI kirjoitti...

Löysin viime kesänä Länkipohjan torilta syntymävuoteni kalenteripyyhkeen, myyjällä oli hyvä valikoima vanhempia ja nuorempia ... Valmistajaa siinä ei näy kyllä missään.

Hanna from the corner table kirjoitti...

Tykkään sun kuvista tosi paljon ja ylläri, niitten sävyistä :)

Tässä postissa oli montakin kommentoimisen arvoista kohtaa, mutta ei nyt ennen aamupalaa lähde mitään irti mun päästäni. Joten tulinpa sit huikkaamaan moikat :)

Solen kirjoitti...

Mirva, katsotaan ensin millaisia rumiluksia tuolta kaapista paljastuu, kehtaanko niitä viedä edes kierrätykseen :) Mutta aletaan vaan :)

papudippi piti taas lupauksensa, yhtä hyvää kuin ennenkin!

minja, kukat tosiaan näyttää jo paremmilta, tykkäävät höyrystä.

Minäkin tykkään kovasti kirppareilla kiertelystä ja ajoittain saattaa tulla hamstrausvimma, mutta usein kyllä mietin tosi tarkkaan ennen kuin ostan. Muuten meillä olisi vieläkin täydempää.
Joo lehdissä sellainen runsaus näyttää hienolta, mutta omassa kodissa se vain äryttää kaaosmaisuudellaan. Sen olen huomannut :)

Annika, hei mukavaa kun löysit tänne :)
Joo justiin sellaisia kalenteripyyhkeitä tarkoitin, mutta etsin lähinnä suomalaisia kalenteripyyhkeitä, niin ei mene niin laajaksi tutkinnon aihe. Sain selville myös että Irlannissa on tehty paljon juuri tuollaisia pyyhkeitä jo senkin takia kun siellä kudonta perinne on niin voimakas, tai ainakin oli.

Niina, inspiroiduin ruskeasta tuona päivänä, päivänä jolloin piti saada kauheasti aikaan, mutta päädyinkin sitten vain päivittelemään blogia ja kuvaamaan :) Ja päivittelemään tätä tavaran määrää. Mikä ihme siinä on että tuleekin niin vahva tunneside johonkin esineeseen? Tai sitten minulla on myös se, että "saatan tarvita tätä vielä joskus", mikä vaikeuttaa tavaroiden järjestelyä ja kierrätystä. Haluaisin päästä sellaisesta eroon.

Kirjailijatar, sellaisia pyyhkeitä mitä on käytetty leivinliinoina ja astiapyyhkeinä mihin on painettu vuosiluku ja kuukaudet. Varmaan sellaista sinäkin meinasit. googletin finn inspirationin, mutta en löytänyt mitään. Onko sinulla lisää tietoa siitä?

Melkein sademetsä, kolmen kukan kanssa se oli sademetsän alku :)

SARI, sama ongelma on minun kaikissa pyyhkeissä ja niissä mitä olen kirppareilla tsiikaillut, ei valmistajaa missään. Kummallista ja hieman ärsyttävääkin, kun yrittää saada tietoa jostain, niin iskee vaan päätään seinään.

Hanna, kiitos kaunis! Minustakaan ei ole ennen aamupalaa tai ennen kello 10 mihinkään. Ymmärrän :)
Mutta kiva kun tulit silti moikkaamaan!

Ritva kirjoitti...

mulla on yks turun vanun coctails-pyyhe, sitä et tarkoittanut, mutten malttanut olla kertomatta, hauska yksilö-
juu, yksi kalenteripyyhekin on vielä säilynyt ja se on aika tuore, vuodelta 1995, decora ja made in brazil lukee pesuohjelapussa. kovasti kesäisiä kukkia kukkiva tämä. piti mulla olla näitä jossain lisääkin...vai olenko pannut jakoon?? en muista :) äitini peruja kaikki.
jos löytyy jostain komeron kätköistä lisää, niin käyn kertomassa.
ps. kesällä täällä torilla niitä on ollut myynnissä enemmänkin.