keskiviikko 16. maaliskuuta 2011
Täällä on niin ihana olla. Raahasin ison kasan kirjoja kirjastosta, olen haaveillut kesästä ja istutuksista. Kissat juoksentelee pitkin huushollia ja koira nukkuu eteisessä. Välillä se koputtaa oveen ja pyytää tupaan. Kaikki syö eri aikaan ja koiralla on oma rutiini, jota pitää noudattaa. Toinen kissa oksenti lattialle ja pienempi kissa kiusaa välillä isompaa. Mietin, voisiko se olla hieman tälläistä lapsien kanssa. Koko ajan jotain?
Sekin on ihanaa, että saunan saa lämmittää silloin, kun siltä tuntuu. Ja nyt se kutsuu.
***
It´s so lovely here. I loaned a big pile of books from the library and I´ve been dreaming about summer and plantings all day. Cats are running room to room and dog is sleeping in the hall. Off and on dog is knocking on the kitchen door to come inside. All the animals are eating different times and dog has he´sa own routine that needs to be followed. One of the cats vomit on the floor and smaller cat teases the bigger one. I´m wondering is it a bit like this with children. Something is happening all the time?
I really enjoy the fact, that we can heat up the sauna whenever we want. And now the sauna is calling my name.

15 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Ihana tuo, jossa kissa on sylissä. Ihana se kissakin, hurjan suloinen.

Tuli kissaikävä.

himalainen kirjoitti...

Kyllä se ehkä taitaa jotain sellaista olla, että koko ajan jotain.
Meidän pikkukoira on myös sellainen, että sen kanssa on koko ajan jotain. Se on aina iloinen ja tuntuu, että se haluaisi koko hihkua, että huomaatkos, eikös olekin ihanaa, ihan mahtavaa :)

Aivan ihanan kauniita kuvia sillä, niin ihania sävyjä ja tunnelmia. Ja vilkutuksia Pohjanmaalle ;-)

himalainen kirjoitti...

Nyt kyllä sanavika mulla. Siis tuntuu, että pikkukoira haluaisi koko ajan hihkua ja kyllä hihkuukin...

Ja ihania kuvia sinulla, aivan ihania, hurmaavia.

Thilda kirjoitti...

Kuulostaa ylen mukavalta ololta! :)

SARI kirjoitti...

Hieman sellaista se on lapsien kanssa, saatoit ehkä huomatakin ;)

Pohjanmaasta tulee heti mieleen Härmän Häjyt, Isontalon Antti ja Rannanjärvi sekä "niskasta kiinni ja puukolla selkään" eli googlettamalla päädyin sitten Tuomari Nurmioon. Mutta taitaa olla rauhanomaisempi tunnelma siellä nykyään.

Terveisiä J:ltä :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Koko ajan jotain, sellaista se muuten on. Tiivistit hienosti kolmeen sanaan.

Meillä on vain yksi koira ja minusta tuntuu, että siinä on ihan kyllin. Vaikka se onkin ihana.

Tuo ylin kuva on suloinen ja koko kuvasarja niin hyvän värinen.

SARI kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=Z8VWRoQEfPM&feature=related

;)

leena kirjoitti...

Kyllä, sellaista se on, koko ajan tapahtuu.

Mukavalta kuulostaa kirjakasat ja kesästä haaveilu, ehkäpä huomenna poikkean kirjastoon minäkin.

Malla kirjoitti...

Voi mitkä kuvat! Ihanaa tunnelmaa. Sinulla on kyllä taito kuvata niin kauniisti, hurmaavasti. Toistan taas itseäni, mutta tykkään ihan hurjan paljon :)

Merja kirjoitti...

Hymyilyttää, koko ajan jotain, sitä se on, paitsi että lasten kanssa siinä hommassa ollaan koko ruumiinvoimilla mukana..

Suloinen tuo yläkuvan kissa.

Tuija kirjoitti...

Kissa näyttää aivan meidän toiselta kissalta, tosin sillä erotuksella, että sitä ei saa syliin. Minä tykkään sinun sävyistäsi, varsinkin keltaisesta.

luminen kirjoitti...

Eläimet on niin mukavia, vaikka kyllä niistä paljon huolta ja riesaakin tietysti on. Mulle on iloa naapurin kissoista. Niitä on kaksi, toinen valkoinen, toinen ruskea. Nykyään ne on aina yhdessä. Valkoinen on kova määräilemään. Viime viikolla ne keksivät, että hanki kestää niiden painoa, ja ne kävelivät peräkanaa ympäriinsä. Valkoinen tietysti edellä.

Ihania kuvia.

kukka-maaria kirjoitti...

Ihana kissanen. Meillä on kisujen kanssa sama juttu. Jos ei muuta tarvitse tehdä niin leikittää ja paljon. Mutta ei tietenkään silloin kun niitä nukuttaa. Silloin voi kissan orjakin nukkua niiden kanssa päiväunet. Yleensä me nukutaan kissojen kanssa vieri vieressä, tassusta kiinni pitäen. On ne ihania!

Ritva kirjoitti...

luonani käy kyläilemässä naapurin kissa- tärkeä vierailu minulle, ruokaisa hänelle.
kissan elämänasenteesta voi kyllä ottaa oppia, vai mitä
naama aurinkoon!

Valerie kirjoitti...

you cat looks like my Thelma !!
living with several pets is a good mess, a very good loving mess ! I don't know if it is similar with children, because I have one child only... but probably yes... hoping they don't throw up everywhere as much ;)
I've never been to a sauna. well I tried to while we were in Tampere, at the hotel, and had asthma after a few minutes so I rushed out !