torstai 8. syyskuuta 2011
Tiedättehän sen tunteen, kun tietää että on osa jotakin? Olen päässyt sisäpiiriin. Minusta on tullut yksi heistä, hyvällä tavalla. Yksi kylän toimijoista, niistä naisista, jotka pitävät tätä kylää virkeänä ja elossa. Tämän työn ansiosta. Muista tämä hetki.


7 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä!
Pienempien paikkakuntien hienous piilee niiden kyvyssä tarjota asukkailleen mielekäs paikka ja mahdollisuus kuulua sisäpiiriin. Tai ehkä se olisi mahdollista kaupungeissakin kaupunginosamittakaavassa?

Celia kirjoitti...

Oi onnea uudelle työlle!!
Tuollaiset hetket ovat niin arvokkaita. Niiden voimalla jaksaa taas niitä raskaampiakin päiviä.
Haaveilen itse, että löytäisin jotain hieman pysyvämpää ja säännöllisempää työtä. Freelancerin hommissa on omat hankaluutensa, jotka pitemmän päälle väsyttävät.

Kummitustalon Stella kirjoitti...

Ujo moi. Piti vaan kertoa että olen vieraillut täällä usein ja tykkään kuvista ja kaikesta...

blanc kirjoitti...

niin hienoja kuvia!
blanc

Solen kirjoitti...

Merruli, noinhan se juuri menee. Luulen, että kaupungeissa on tosi paljonkin tuollaista toimintaa, ne vain ovat niin sisäpiirijuttuja, että niistä ei sitten kovin moni tiedä. Tai ainakin itsellä on sellainen mielikuva. Kaupungeissa on kuitenkin niin paljon porukkaa, että ehkä sitten halutaankin pitää joku asia pienessä piirissä. Mutta hienoa kuitenkin, että ylipäätään on olemassa kaikenlaisia piirejä :)

Celia, kiitos! Olen aina välillä miettinyt freelancerin ja säännöllisen työn huonoja ja hyviä puolia. En tiedä olisiko itsellä tarpeeksi hermoja ryhtyä freelanceriksi, luultavasti hermoilisin aina vuokrapäivän lähestyessä. Sen puoleen säännöllinen työ on minulle ehkä sopivampi. Mutta toisaalta on freelancerina olemisessa hyvätkin puolensa mitä ei taas siinä toisessa ole. Vapaus tulee ensimmäisenä mieleen.
Toivottavasti löydät mieleisen työn itsellesi.

Kummmitustalon Stella, heippahei, kiitos kovasti! Voit rohkeasti tulla jatkossakin vierailemaan, ihanaa kun moikkasit.

blanc, kiitos kaunis!

un arc-en-ciel dans le lavabo kirjoitti...

nice ball of linen or hemp (or jute ?)
i've just purchased some linen twine and hope to make one or two crocheted bags next Spring...
beware of the kitty she might like to catch it & play ! :)

Solen kirjoitti...

un arc-en-ciel dans le lavabo, it´s actually wool. I looked at first also that it is linen, but no, wool it is. I don´t know yet what to do with it, but I had to buy it because the colour was so nice.

:D I know, the kitty is not a best frend with my yarns! But I have given her a small yarnball that she can play with and it doesn´t matter if it goes bad.