sunnuntai 2. lokakuuta 2011
Onnistuneen viikonlopun avaimet (meillä), oli kirpparilla käynti, kurpitsaisen juustokakun leipominen, metsässä kävely ja joutsenten ihmettely, aamuinen sängyssä köllöttely, neulominen, yhdessä hassuttelu ja tulevaisuuden suunnittelu. Tervetuloa ensi viikkoa, nyt jaksaa taas!

***

Keys to a succesful weekend (in our house), was going to fleamarket, baking pumpkin cheesecake, wondering around in the forest and looking at swans, lying in the bed at sunday morning, knitting, fooling around and planning the future together. Welcome next week!

13 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Niin kauniit, lämpimät sävyt näissä kuvissa! Ja niin elävöittävältä kuulostavat nuo teidän tekemiset. Ja tuo juustokakku! Rakastan juustokakkua ja kurpitsan ostaminenkin on ollut mielessä, saisiko reseptin? :)

Vibeke kirjoitti...

sounds wonderful!: )

v

Niina kirjoitti...

Kirpparilla oli myynnissä tänään 13-kiloinen kurpitsa 6 eurolla. Tuli vaan kurpitsasta mieleen:) Minusta se oli jotenkin hassua,viedä kurpitsa kirpparille:) Ja vielä kun se oli niin iso..

Kauniit ja lämpöiset kuvat - ja vaikka vihaan ylikaiken tätä sanaa - niin kotoisat myös. Meillä oli melkein samoja puuhia viikonloppuna,ulkoilua ja herkuttelua ja kirpparipysähdys ja sen sellaista. Kivaa uutta viikkoa sinulle Solen!

Hannele/Omenaminttu kirjoitti...

oi että, varmaan tosi hyvää tuo kurpitsainen juustokakkusi!
Otitko muuten talteen siemenet? Niistä saa ihanat snacksit paahtamalla uunissa :) Siementen joukkoon öljyä ja mieluisia mausteita.
Värikylläisiä syyspäiviä Solen!

Anna kirjoitti...

It's seems a nice weekend.

Marja kirjoitti...

Onko toinen kuva otettu filmikameralla [ja 70-luvulla ;)]? Näyttää ihan siltä. Hyvin viehättävä kuva.

Kirjailijatar kirjoitti...

Meidänkin viikonloppujen ohjelmaan kuuluu usein kirppareilla käynti. Tai se ei oikeastaan ole ohjelmaa, koska se on sellaista vapaata vaeltelua. Löysin juuri viime viikonloppuna kaksi edullista ja ihanaa tuolia, joita olin etsinyt. Vitsit kun se ilostutti.

Nina kirjoitti...

voi mahoton kun täällä on kaunista. Kaikki nää sinun sävyt.

Anjuska kirjoitti...

Kuulostaa täydelliseltä viikonlopulta. kirppareilla kiertely on parasta viikonloppupuuhaa ikinä. En varmaan väsy siihen koskaan :)

Kauniit kuvat, taas. Kiitos.

Anna kirjoitti...

Hi Solen I've been looking for your mail on your blog but I have not found, can you send me one to me?
this is my email: aldiladeglispechi@yahoo.es
I want to make a request!
Have a nice weekend!
Anna

Malla kirjoitti...

Taas minä huokailen täällä näiden värien perään, niin kaunista ja kotoisaa.

Kuulostaa oikein hyvältä viikonlopulta, toivottavasti tämäkin viikonloppu oli yhtä hyvä.

Ihanaa viikkoa!

Solen kirjoitti...

Mirva, voi kiitos, oli kyllä ihan mahtava viikonloppu, sai puuhastella kaikkea hauskaa kaksistaan. Joo voin laittaa sulle sen reseptin, laitan vaikka s.postilla.

vibeke, and it really was :)

Niina, no tuntuu kyllä vähän hassulta, että joku myy kurpitsaa kirpparilla. Ja kun se on kuitenkin periaatteessa ruokaa :)

Hah :) Kotoisatpa hyvinkin. Se kuuluu minusta vähän samaan kategoriaan kuin tuunaus, mistä en kanssa tykkää sanana ollenkaan vaikka se muuten kivaa puuhaa onkin.
Ihanaa alkavaa viikkoa sinullekin ihana Niina!

Omenaminttu, no voi höh, en tajunnut ottaa siemeniä talteen. En yhtään hokannut, että niitä voisi käyttää jotenkin muuten kun säästää ensi kevääseen ja laittaa maahan. Mutta nyt kun mietin, niin onhan niitä kurpitsansiemeniä myynnissä niinkuin muitakin herkkusiemeniä :) Voi pöhlö...

Anna, it was very nice weekend, very relaxing.

Solen kirjoitti...

Ilona, ei ole, ihan digijärkkärillä, heilahti :) Mutta se voisi kyllä olla, nyt kun mainitsit.

Kirjailijatar, niin vapaa vaeltelu on parasta, sellainen, että kellään ei ole aikataulua ja saa mennä rauhassa vain. Kirppareiden parasta antia on yllätyksellisyys. Koskaan ei voi tietää millainen aarre sitä tulee vastaan. Ja kun lakkaa etsimästä, niin yleensä juuri silloin löytää :)

varista, voi kiitos kovasti! Tuo piristi.

Anjuska, olen NIIN samaa mieltä! Kirppareilla pyörimiseen en väsy minäkään IKUNA!! :)

Malla, ihana sinä ja sinun sanat, kiitos.
Tämä viikonloppu oli erilainen, mutta yhtä hyvä, vaikka en ehtinyt tekemään asioita joita olisi halunnut, mutta sain jotain muuta tilalle.
Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Malla!