torstai 8. huhtikuuta 2010

Aika alkaaTiedättekö sellaisia isoja projekteja, jotka vievät kaiken vapaa-ajankin? Esimerkiksi isot juhlat, häät tai sitten kouluprojektit, joissa deadline odottaa kulman takana. Tai sitten tilaustyö tai vaikka Mussukat. Mussukat veivät minulta kaiken vapaa-ajan, hyvä, että ehdin syödä, blogin pitämisestä puhumattakaan. Uniinkin ne tulivat. Eilen tajusin, että saatuani kaikki valmiiksi, minulla on yhtäkkiä kamalasti vapaa-aikaa. Laitoin narsisseja oven eteen pihalle, vaihdoin kissan hiekan ja pesin potan, tein ruokaa pitkän kaavan mukaan, pesin pyykkiä, järjestelin kankaita ja pohdin tulevia ompelupuuhia. Se oli ihanaa, nautin ajasta täysin siemauksin.
Tänään voisinkin tehdä vohveleita. Rupesi niin tekemään mieli, Islannin vohveleita muistellessa.

5 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Minulla ei tällä hetkellä ole mitään tuon tyylisiä isoja projekteja..mutta silloin joskus kun lapsi menee vaikka päiväksi mummilaan,olen ihan ihmeissäni sen kaiken ajan kanssa! Siis,saan sen kyllä aina kulumaan ja se on ihanaa,mutta aluksi on aina sellainen olo että jaahas,mitäs nyt sitten? :)

P.S Pehmo-mussukat,vaikka olivatkin aikaavieviä,ovat aivan ihania! Voisikohan sellaisen ostaa ja mitäköhän sellainen mahtaisi maksaa? :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Minullakaan ei onneksi ole isoja projekteja. Olen nykyään niin lyhytpinnainen, että kannattaa unohtaa kaikki isot ja voimia vaativat projektit. Hyvä, kun selviää tästä arjesta :)

Minäkään en ole muistanut aikoihin tehdä vohveleita. Miten minä aina unohdan kaikki hyvät jutut? Kaunis kahvila tuossa kuvassa.

Lotta kirjoitti...

Se on tosissaan jännä se vapauden tunne ison projektin päätyttyä... tykkään siitä tunteesta ja projekteista, suurista ja pienistä.
Ja vohveleista tykkään myös.

Olina kirjoitti...

Joo, muistan sen elämän joskus kauan sitten, jossa oli tuollaisia projekteja!:) Viimeviikonloppuna olin ihan innoissani, kun sain toteuttaa vähän pienemmän projektin. Se tekemiseen keskittyminen ja sitten valmiiksi saaminen on hienoa.

Eilen minunkin teki mieli vohveleita, mutta sitten iski laiskuus ja tulikin pannukakku;)

Solen kirjoitti...

niina, minulla oli juuri tuollainen "jaaha, mitäs nyt sitten"-olo! Se oli kummalista :)

P.S Täällä ollaan iloissaan, kun kuulee kehuja Mussukoista ja kyllä niitä saa ostaa. hinta on 21e/kpl+postimaksu. Mussukat on painettu 100% ekopuuvilalle ja täytetty polyesterivanulla. Painoväri on emo-tuotannon värejä ja olen tarkistanut niiden turvallisuuden. Siltä varalta jos joku sattuisi vaikka hieman niitä imeskelemään :)
Huh, olipas siinä varsinainen mainos :)

Kirjailijatar, tuo alla oleva kahvila on sieltä satumaasta ja sieltä sai aivan mahtavia vohveleita! Suuria ja kuohkeita, kermavaahdon ja hillon kanssa tottakai, nami!

Minulla on kai joku sellainen outo luonteenpiirre, että jos ei tee jotain, tulee huono omatunto. Vaikka se on aivan tyhmään, koska välillä pitää levätäkin. Opettelen sitä vielä :)

Lotta, Juuri tuo vapauden tunne on kyllä koukuttavaa.
Vohvelit on aina herkkua, eikä niihin kyllästy yhtä nopeasti kuin lettuihin :)

Olina, Pienemmistäkin projekteista tulee todella hyvä mieli, ei aina tarvitse ottaa sellaisia prokkiksia, että hyvä kun hengissä selviää :)

Tänään pidetään vohvelikestit siskon ja äitin kanssa. Ehkä pojatkin saa tulla :)