keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Hei,
Mitä kuuluu? Minulle kuuluu hyvää. Täällä maalla on ihanaa. Kävimme äsken uimassa meressä ja sen jälkeen menimme saunomaan ulkosaunaan. Oli makoisat löylyt. Aurinko on paistanut koko päivän. Päivemmällä ajoimme Kalajoelle ja vierailimme kirpputorilla ja Pappilan kahvilassa. En löytänyt kirpparilta mitään.
Sain lauantaina ilouutisia. Työni (nuo kukat ja tämä projekti, joka muuttui ajan kanssa eläviin kukkiin) on hyväksytty Jämsän Ars Jok Vars-näyttelyyn. Sunnuntaina olisi ollut avajaiset, mutta en päässyt niihin, kun ajoimme tänne. Tulomatka oli hurjan kuuma. Laitoimme Ainon kopan alle kylmäkalleja, että sillä olisi viileämpi. Pysähdyimme yhden kerran Kyyjärvellä limsatauolle. Ainokin joi melkein pienen kupillisen vettä.
Nyt menen nukkumaan, huomenna juhlimme J:n synttäreitä. Leivon jotain herkkua.
Nähdään taas!
Terveisin Solen

22 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Heipähei, kyllä on hurmaava tuo tyyny, katsoin ensin, että ovat oikeita kukkia, siis ihan huippu!! Onnea!

Niina kirjoitti...

No hei! Tännekin kuuluu hyvää,vähän ukkosta ja sadetta mikä ei haittaa ollenkaan..viilentää kivasti kuumaa ilmaa ja kuumaa taloa.
Reissunne kuulostaa ihanalta ja tuo tyyny..hieno! Minäkin katsoin ensin että ovat oikeita kukkia. Onnea näyttelyyn pääsystä!

maijja kirjoitti...

Tervehdys! Minulle kuuluu aika hyvää. Tosi hyväksi tekisi loma. Ajoin silti eilen itsekin Kalajoelle ja lomailin hetken, ajattelin sitä Rahjan kirppistä (kävitteköhän siellä?) että sinne pitäisi.

Tosi kiinnostavalta vaikuttaa teoksesi! Mikä sen nimi on?

Kirjailijatar kirjoitti...

Onneksi olkoon! Onpa mahtavaa ja tyyny näyttää kauniilta. Kukat ovat tosiaan ihan oikean näköisiä.

Minä olen joskus löytänyt Kyyjärveltä ihanan saaren ja viipynyt siellä muutaman päivän. Kaunis paikka.

Ps. Tänne kuuluu hyvää :)

Mimmi kirjoitti...

Hei! Minullekin kuuluu hyvää, kiitos kysymästä. Mielelläni muuttaisin asumaan tuohon alakuvan hurmaavan näköiseen huoneeseen. Taidatte olla jossakin lähistöllä, kun Kalajoella kerran olette käyneet.

sukkamieli kirjoitti...

Kiitos kysymästä, tänne kuuluu kuumaa. Kesä on lempeä, mutta työntekijöille ankara.
Tuo tyyny on kerrassaan upea, olet taitava.

Kickcan and Conkers kirjoitti...

love the pillow with the flowers on :)

virkattu lintu kirjoitti...

Onpa kaunis tyyny! Onnea :)

Maalla on tosiaan ihanaa, itsekin eilen siellä nautin raikkaasta ilmasta ja hiljaisuudesta. Ja siellä on niin kaunista!

Ritva kirjoitti...

onneaonnea!
ja työn iloa!
mainio idea!

tänne kuuluu kuumaa. päässä pätkii ja jalat ei kulje. vasta yöllä voi yrittää. tämmöstä se sitten on kun on lumesta mieli muotoiltu.

jenna kirjoitti...

heippä ja onnea! ja niin hei tosi hyvää kuuluu! kaikki on mennyt hyvin ja olen niin iloinen kun kesä on täällä. onko se muuten perhonen eka kuvassa? tykkään tykkään. :)

Valerie kirjoitti...

okay... let me try... i really want to post some comments on your blog ! unfortunately i can't read/understand Finnish, and i feel so stupid ! so let's agree it will only be about your photos ?!!
and here... are these crocheted flowers that i spot ? you made them ?!

Solen kirjoitti...

Satu, kiitos kaunis!

Niina, meille oli sade tullut yöllä ja aamun mennessä raikkaasta säästä ei ollut enää tietoakaan. Mutta en valita, nautin niin kauan kun tätä aurinkoa kestää :)

Kiitos onnitteluista!

maijja, se kirppis siellä vanhassa ladossa? Jos se on se Rahjan kirppis, niin joo siellä käytiin. Jos olisi ollut enemmän käteistä niin olisi sieltä paljon muutakin mukaan lähtenyt kuin vain yksi taulu, joka oli kyllä hintansa väärtti :)

Työn nimi on "Juhannuksen seitsemän unta"

Kirjailijatar, kiitos :)

Oliko se autio saari? Miten pääsit sinne? Kuulostaa hienolta retkeltä.

Mimmi, tuo viimeinen kuva on meidän mökin, jossa ollaan oltu jo monena kesänä vuokralla, eteinen. Siihen paistaa ilta-aurinko. Himagalla ollaan, mökkeillään ja nautitaan luonnosta.

sukkamieli, oih, voin kuvitella, että töissä on näillä ilmoilla tuskaista olla. Anoppini on hautuusmaalla kukkienhoitajana ja sanoo, että ei millään jaksaisi olla keskipäivän paahteessa. Ymmärrän kyllä täysin.

Kickcan and Conkers, Thank you :) I very happy about it too.

virkattu lintu, eikö vain ole ihanaa olla maalla tälläisillä ilmoilla. Tuntuu, että kaupungissa ihan tukahtuu, kuuma ilma jää jotenkin vellomaan rakennusten väliin. Onneksi on mahdollisuus päästä maalle.
Niin ja kiitos :)

Ritva, kiitos kaunis, olen iloinen, että sain projektin valmiiksi vaikka hetken jo näytti siltä että aika loppuu kesken. Kerkesinpä!

Niin kuuma on täälläkin, ei kroppa kestä yli 30 asteen helteitä, eikä suomalainen mieli. Luulen, että kaikille suomalaisilla on vähän lunta mielessään :)

jenna, mukava kuulla, että sinulle kuuluu hyvää.
Olin kalajoella kirpparilla ja tongin vanhaa laatikkoa. Jälkeenpäin huomasin, että sieltä oli tarttunut perhosen siipi paitaani.

Valerie, oh, maybe I should start to write in english. I didn´t know that someone who doesn´t understant finish is reading my blog. Next time I will write english too.
Yes, I crochet those flowers all by myself. In Finland we celebrate midsummer in June. Middle of June is the longest day in Finland and it means that sun doesn´t set at all. We also make traditional magic things in the midsummer, like collect seven different flowers under your pillow and that is for you to see your future huspand in your dream. The pillow I made is called "Seven drems of Midsummer" :)

Solen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Solen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Malla kirjoitti...

Heippa Solen! Minullekin kuuluu hyvää. Vähän on pää pyörällä, olin koko päivän ulkona ja taisin juoda vettä liian vähän. Nyt olen juonut jo monta lasia, jospa se kohta tasaantuisi.

Hih, hassua, olette aika lähellä paikkaa jossa minä olen nyt :) Rahjan kirppiksellä pitäisikin muistaa käydä. Hyvä, kun maijjan kanssa siitä muistutitte :)

Ja suuret onnittelut näyttelyn johdosta!

Celia kirjoitti...

Onnea kovasti!!!
Oispa ihana nähdä tuo teoksesi. Ehkäpä joskus laitat siitä lisää kuvia ( vieno toive ) .

Valerie kirjoitti...

Solen : I do appreciate your nice answer !
this is such a lovely custom !
and yes i've heard about midsummer celebration in scandinavian countries !
congratulations to my fellow crocheter on the really pretty flowers ! i bought a new japanese crochet book when we had our flight connection in paris & it includes some flower patterns...
-- sorry i didn't mean to ask for extra work on your blog (english translation) but just that sometimes i may leave a comment that is not really related to what you write since it will be based it on the photos only. i'm a visual person anyway ! xo

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ihan älyttömästi! IHANA työ, minähän rakastan kukkia kaikissa paikoissa, niin sopiva nimikin!

minä täällä kakkuja paistelen, vaikka on helle ja Kyyjärvellä käyn monta kertaa vuodessa, kun ajan kotiini länsi-Suomeen. Siis lapsuudenkotiin.

t.tuike

Solen kirjoitti...

Malla, niin eikö olekin hassua, kun tietää jonkun ihmisen olevan tosi lähellä, mutta ei voi tietää kuka hän näistä ympärillä olevista ihmisistä oikein on?

Käy ihmeessä Rahjalla, siellä oli kaikkea kivaa :)

Celia, kiitos! Minä pidän kovasti vienoista toiveista ja jos mahdollista, yritän aina ne toteuttaa. Tämä on helppo :)

Valerie, if I could write, and speak, french, I would do my posts in finish and in french :) You don´t have to apologize, I like to write in english too.
I´m very visual person too, so I wouldn´t mind if you would comment my pictures only :) Next post I promise, will be in english too.

This is so much fun, talking to a french lady :)

Solen kirjoitti...

Tuike, minäkin rakastan kukkia, niihin ei voi kyllästyä, tekee sitten kuinka monta työtä tahansa kukista. Tämä ei siis ole ensimmäinen kukkatyöni :)

Lapsuudenkodit ovat parhaita, täynnä muistoja.

Olina kirjoitti...

Hei, hienoa, onnea kovin!:)

Onnellista kuuluu, sellaista kuumaa sunnuntaita, jona ei ihan luvan kanssa tarvitse tehdä mitään, mitä ei jaksa.

Solen kirjoitti...

Olina, kiitos :)

Täälläkin tuntuu siltä, että kuuma päivä on tulossa. Se on oikein, että voi vaan olla, eikä tosissaan tarvitse tehdä yhtään mitään. Koita nauttia päivästä, vaikka tiedän, että kovasti jo odotat sadetta :)