sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Seitsemän minuuttia
9.54 Ulkona paistaa aurinko taas kovasti ja minä vain istun koneella
9.55 En jaksaisi olla täällä, haluaisin olla vapaa
9.56 söin eilen ben&jerrys jäätelön, joka oli herkkua. Mies sanoi, että he siirtyvät kokonaan reiluun kauppaan. Kaupassa meni eilen 20 e, vaikka ostimme vain jäätelöä ja persikoita
9.57 kissa pääsi pihalle tänään ensimmäistä kertaa viikkoon. se on onnellisen näköinen. Kylällä soi kirkon kellot.
9.58 mies nukkuu vielä. Suunnitelmissa on lähteä Jämsään katsomaan näyttelyä. Jos kissa tulee takaisin sisään ajoissa. Ja jos jaksamme istua kuumassa autossa. toisaalta tekisi mieleni myös uimaan
9.59 Eilen oli saunapäivä. Meidän piti käydä uimassa ennen sitä, mutta emme jaksaneet. Mies nukkuin ja minä vain olin. Päivällä nukuin päivunet, vaikka en ikinä nuku päiväunia.
10.00 mitä minulle kuuluu, kun aurinko on korkealla taivaalla ja linnut huutaa pihalla? Nälkä, menen aamiaiselle.
***
9.54 Sun is shining outside and I´m sitting here. Computer.
9.55 I want to be free
9.56 Yesterday I ate a Ben&Jerry´s, it eas good. My man said that they are going entirely fair trade. We spend 20 € yesterday, even thought we bought only icecream and peaches.
9.57 Cat went out first time for a week. It looks very happy. Churchbells are ringing at the village.
9.58 My man is still asleep. Plan for today is to go to Jämsä to see an exhibition. If the cat is coming inside on time. And we feel like sitting in a hot car. I would also like to go swimming.
9.59 Yeasterday was our saunaday. We were ment to go swimming before it, but we were too tired. Man was sleeping and I just sat. At noon, I took a nap, eventhought I never do that.
10.00 How am I doing, when the sun is high above and birds are singing in the trees? I´m hungry, breakfast is calling me.
***
Each minute write the first thing that comes in your mind. Don´t cencor yourself.

7 kommenttia:

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Hieno seitsemän minuuttia! Hauska postaus siis.

Malla kirjoitti...

Nämä minuuttiajatukset ovat kivoja. Yritin itsekin tehdä, mutta siitä ei oikein tullut mitään. Yritin varmaan liikaa - jokainen ajatus oli vain että nyt täytyy keksiä joku ajatus. :) Täytyy kokeilla jonakin päivänä uudestaan.

Ihana lautanen, ja ihanaihanaihana kissa!

Niina kirjoitti...

Tämä oli mukava! Varsin vakuuttavat seitsemän minuuttia,hyviä ajatuksia:) Ja ihanat kuvat!

Kirjailijatar kirjoitti...

Seitsemässä minuutissa ehtii paljon. Juuri tuollaisia väsyneen hitaita päiviä on täälläkin ollut. Ei huvita enää lojua auringossa, vaan varjo tuntuu paljon mukavammalta.

Sari kirjoitti...

Miten kauan työsi on Jämsässä, eiköhän sielläkin tule tässä käytyä loman aikana ?

Anonyymi kirjoitti...

Pidin seitsenminuuttisestasi.

Benin ja Jerryn jäätelö on kyllä justiin parasta. En ole raaskinut ostaa kuin pari kertaa, mutta olen nauttinut joka lusikallisesta.

Solen kirjoitti...

eilen tänään huomenna, Hihii :) tätä oli mukava tehdä kun ajatus sai lentää. Aika arkisia ajatuksia silti tuli, ei mitään kovin syvällistä.

Malla, minusta tämä oli kiva ja jotenkin vapauttava kirjoitus. Kokeile ihmeessä uudestaan, jos vaikka pääsisit paremmin tunnelmaan. Olisi kiva lukea sinun minuuttiajatuksia :)

Kissa piti päivää kotkansiiven varjossa. Raukalla on vähän liian tuuhea turkki näin kuumille keleille.

Niina, ajatukset tulivat melkein kuin itsestään kun vain osasi lakata ajattelemasta, että nyt pitää kirjoittaa mitä ajattelee. Tämä oli minustakin mukavaa.

Kirjailijatar, joo täälläkin on kauhean hikistä sisällä, mutta ei kärsi olla pihalla, sielläkin on liian kuuma. Onneksi voi aina mennä uimaan. Vesi on jo todella lämmintä, senkun vain hyppää suoraa veteen :)
Tekisi mieli olla alushoususilleen koko ajan, mutta ei kehtaa :D

Sari, 1.8 asti, laitoin sulle spostiakin.

Hanna(14a4), Ben&Jerrysistä on tullut minun uusi suosikkini, vaikka se onkin niin kallista, mutta mietin, kun en juuri muuhun tuhlaa, niin jätskiin voi. Lempparini on se mikä on pahvipurkissa ja siellä on sellaisia "cookie dough" palasia. Keksitaikina?