torstai 12. elokuuta 2010
Tämä aamu oli usvainen. Kissa nukkui ruusulakanoilla, enkä minä saanut jalkojani suoraksi. Heti herättyään, se huusi pääsyä pihalle. Sitten koulun jälkeen, sanoin, mutta se ei tyytynyt siihen, vaan meni vessan ikkunalle murjottamaan. Söin aamupalaksi viiliä ja hunajaa, ruusukulhosta. Ja hopealusikalla. Takapiha oli täynnä verkkoja, saaliina kimmeltäviä helmiä.

***

This morning was hazy. Cat slept on rose sheets, I couldn´t get my feet straight. Minute she woke up, she shoutet for going outside. After school, I said, but she didn´t settle for that, and went sitting in the bathroom window. I had soured whole milk and honey for breakfast, in the rosebowl. And with silverspoon. Backyard was filled with nets full of shiny pearls.

10 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Ihanan utuisia sävyjä!

Kirjailijatar kirjoitti...

Viimeinen virke on kaunis. Meilläkin koira kömpii yleensä sänkyyn aamuyöstä. Se haluaa olla kiinni kyljessä. Talvella se varmasti lämmittääkin kivasti, helteillä oli vähän lämmintä.

violet kirjoitti...

Onpa viili kaunista. Hunaja sen varmaan kaunistaa!

Malla kirjoitti...

Kauniit kuvat, niin kauniit.

Niina kirjoitti...

Voi,kaunista,ihan kaikki!
Ihana kissa,selvästi hyvin omapäinen:)
Tännekin usvaisia aamuja,kiitos.

Solen kirjoitti...

outi, kiitos, tuollainen se aamukin oli.

Kirjailijatar, se on kummallista, että Aino ei ole koskaan ennen nukkunut meidän sängyssä. Aina omalla nojatuolillaan meidän sängyn vieressä. Sitten se niillä kauheilla helteillä siirtyi sänkyyn eikä ole sen koommin siirtä siirtynyt. Minusta on hieman häiritsevää, että pelkään koko ajan potkaisevani sitä. Muuten se kyllä saa olla siinä :) Onneksi se ei sentään ihan tyynylle asti tule tai edes kylkeen. Silloin pelkäisin taatusti kääntyväni sen päälle yöllä :)

violet, yksinkertainen on kaunista. Tai kaksi yksinkertaista yhdessä :)

Malla, voi kiitos kaunis Malla!

Niina, kiitos. Aino-kissalla on kyllä omapäinen kissa. Hyvin itsenäinen :)
Täällä tuoksuu, varsinkin aamuisin jo syksy. Varsinkin noissa usvaisissa aamuissa sen huomaa selvästi.

Juju kirjoitti...

Tuijotinensinmäistä kuvaa kauan!

Onko teillä tuollaiset "uutimet" ikkunoissa. Kappa, vai miksi ihmeeksi nita nyt sanotaankin. Tulee heti sellainen rauhallinen tunnelma, kuin olisi lapsena mummolassa ja lomapäiviä riittää.

Celia kirjoitti...

Ystäväni kissa tulee joka aamu ritakehän päälle ( ystäväni nukkuessa ) huutamaan, kunnes saa omistajansa sängystä ylös.
Kissat on niin mainioita tyyppejä.

Niin ihanat kuvat taas!

Solen kirjoitti...

eilen tänään huomenna, ei meillä ole suuttimia :) Tuo on otettu ihan läheltä aamuisesta hämähäkin verkosta, johon oli yön aikana kastepisarat luoneet hienoja helmiä.

Celia, Hihii :) Kissat on varsinaisia otuksia! Meidän äitin kissa ei suostu syömään, jos joku ei seiso keittiössä sen kanssa :) Suotakoon se hänelle, vanha kissaherra kun on, jo vähän höpsähtänyt.

Valerie kirjoitti...

I hope your big day back to school routine went well, you were in my thoguhts last week (((good vibes))) from the atlantic coast xo