maanantai 25. tammikuuta 2010

Marenkia kielen päällä


Kaikki olivat hieman väsyneitä, kikattelutuulella. Tyttöjen kanssa kikateltiin poikaystäville, manuaalitetrikselle ja skräppäykselle. Aiheet olivat höyhenenkevyitä ja marenginpunaisia, jutut olivat helppoja ja väsyneitä maanantai juttuja. Sulivat kielen päällä. Parasta stressin lievitystä oli tuo.
Huomio! Appelsiinitee on lopussa. Muista osta lisää.

4 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Ihanan höytyväinen postaus :) Tuli hyvä mieli lukiessa. Välillä kaipaa ihan hirveästi tyttöjen juttuja, kikatusta, turhamaisia juttuja, hassuja, kepeitä asioita. Marenki on sellaista.

Mirva kirjoitti...

Tuo on niin hauskaa ja rentouttavaa välillä, tuota kaipaan kaupungista, lojumista kahvilan pöydän ääressä ja kikattelua. Kuulostaa ihanalta maanantailta! Minä ostin tänään uutta vihreää teetä. Taidankin keittää kupillisen.

Minttumaari kirjoitti...

Voi ilon läikähdys, minkä ihanan löysin!

Taidanpa jäädä kuulolle :)

Solen kirjoitti...

Kirjailijatar, kikattelu on ihanaa ajanviettoa ja parasta stressinpoistoa. Jos ei ole kikatteluseuraa, sitä voi hieman lievittää marengilla :)

Mimmi, maanantait pitäisi aina viettää tuolla tavalla, paras maanantai pitkään aikaan! Minulla on vieläkin ostamatta appelsiinitee, joten juon sen aikaa vihreää, kippis!


Minttumaari, kiitos ja mukavaa jos tykkäät. Minusta olisi kivaa, jos tulet uudelleenkin kylään :)