keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Viimeiset punaiset





Viimeiset joulun punaiset pilkut. Alan jo kyllästyä punaiseen, se alkaa hiipua samaan tahtiin kuin punainen kynsilakka kynsissäni. Silti olen kuin huomaamatta piilotellut punaisia asioita ympäri taloa. Punainen leikkijuna, punaisia astioita, punainen pöytäliina ja verhot, punaiset tossut ja punaisia maalauksia. Pihalla ilmakin on aivan vaaleanpunainen. Tarpeeksi kauan kun toistelen sanaa ´punainen´, se alkaa menettää merkityksensä.
Ehkä on jo aika siirtyä eteenpäin.

3 kommenttia:

himalainen kirjoitti...

Minullekin ehkä vähäksi aikaa riittää punaisuus kotona. Luulen, että palaan punaiseen sitten taas kesällä, mansikoiden aikaan. Kiinnostavaa oikeastaan nähdäkin, milloin punainen alkaa taas inspiroida.

Nyt tekisi jo vähän mieli vihreää, on vihreä tyynykin jo. Niin ja joulukuusikin vielä, ilman kyllä mitään koristeita, mutta kun se vihreys on kaunis, enkä raaski siitä suloisesta puusta vielä luopua.

Ihana tuo yläkuva, juuri tuo kulunut punainen on niin kaunis siinä.

Ritva kirjoitti...

...ja sun kynnet! kruunas kuvan :)

Solen kirjoitti...

Himalainen, minäkin olen, taas, kääntymässä vihreään. Se on varmuusvärini, jos on valittava väreistä, valkkaan yleensä vihreän.
Miten teidän kuusi on muuten selvinnyt näin pitkään? Meidän kuusi varisi jo viikko sitten, vaikka kasteltiin sitä niin ahkerasti. Ajattelin, että hankin pikkukuusen vielä keittiöön, mutta edeltäjänsä ennenaikainen neulastenpudotus muutti mieleni.

Pikkujuna, oli pakko napata se kirpparilta mukaan. Se oli niin yksinäisen näköinen.

Ritva, huomasin vasta kuvan ottamisen jälkeen, että kävipä taas hassusti, punaista on sielläkin :)