keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Voihan nenä.



Käykö kenelleköön muulle koskaan niin, että kun jää kotiin tekemään töitä, huomaakin tekevänsä jotain ihan muuta? Minulle käy näin jatkuvasti. Töiden sijasta huomasin kuuntelevani tätä, kirjoittavani blogiani, ottavani kuvia miehen kameralla (johon en oikeastaan saisi koskea, koska se on niin kallis kapistus), peseväni pyykkiä ja lukevani blogeja.
Nyt on vähän huono omatunto, varsinkin kun illalla menemme katsomaan uutta Sherlock Holmesia.
Huomenna lupaan olla ahkerana!

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Voi käy ja usein. Don´t worry!
: )

Kirjailijatar kirjoitti...

Minulle käy useinkin niin : ) Siksi en oikein voisikaan tehdä töitä kotona, ei siitä varmaan tulisi yhtään mitään. Onneksi pääsen siis pois kotoa, jos se nyt mikään onni on...Kiva, että arvailit blogissani kirjoja :)

Lotta kirjoitti...

Noin siinä just käy. Ajattelen toisaalta että valoisa aika kannattaa käyttää hyvin,eli haahuilla. Työt voi tehdä sitten myöhemmin. Kiitos muistutuksesta, The Cardigans on mahtava.

Solen kirjoitti...

Sanna, hyvä etten ole ainoa :)

Kirjailijatar, Niin onneksi ja onneksi.. Onneksi tämä oli vain poikkeustilanne ja muuten saan tehdä töitä kodin ulkopuolella.
Minusta oli kiva arvailla kirjoja, pienet visailut ovat elämän suola :)

Lotta, Se on kyllä totta, että valoisa aika pitää käyttää hyödyksi, varsinkin nyt kun sitä on vielä niin vähän. Minustakin The Cardigans on superhyvää vapaa(lue työ) päivän musiikkia!