tiistai 4. marraskuuta 2008

1.












Ensimmäinen yö ja aamu uudessa kodissa. Yö meni hyvin. Ei kuulunut pelottavia ääniä eikä oravat rapistelleet katolla. Aamu meni hyvin. Aamutee ja leipä maistuivat herkullisilta uudessa keittiössä. Aino oli ensimmäsitä kertaa ulkona. Se pinkaisi heti niin kauas kun vain pääsi eikä välittänyt meidän huuteluista mitään. Sisälle se saatiin rapistelemalla raksuja lautaselle. Ääni oli sen verran houkutteleva, että se pinkaisi heti sisälle. Hassu pikku kissa. Pian olisi tarkoitus lähteä kirpparille. Leipälaatikko on hakusessa. Ja hyvällä lykyllä sieltä löytyy jotain muutakin mukavaa.

3 kommenttia:

himalainen kirjoitti...

Näitä kuvia katsoisin vaikka miten kauan: nämä olivat täynnä pieniä ihania yksityiskohtia, miten kaunista olet saanut näin nopeasti aikaan. Aivan kuin olisitte asuneet täällä jo kauankin, pieniä tarinoita. Ihana koti :) Valoisa.

Solen kirjoitti...

kiitos himalainen, jotenkin tuo koti on ollut kaikista niistä kodeista missä olen asunut mieheni kanssa, sellainen joka on heti tuntunut kodilta. Olen iloinen että pääsimme vastaanottamaan joulua ihan omaan kotiin, eikä vain tilapäisasuntoon.

Ritva kirjoitti...

viehättävä tunnelma!