sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kissan tassut sammaleellaKissa oli tänään ensimmäisellä kevätkävelyllä ihan yksikseen. Kävin välillä kurkkaamassa. Siellä se istui kiven päällä metsän reunassa ja ihmetteli lukemattomia ääniä, joita kevät on tuonut esille. Nuuskutteli tarkkaan kaikki kannot ja kivet, lakastuneita lehtiä pihatiellä piti nuuskia oikein tarkaan. Kiltisti hetken päästä tuli takaisin, pidimme ovea auki, että osaa oikealle ovelle. Varsin tyytyväisen näköisenä nukkuu nyt omalla penkillään.

***

Huh, nyt menen ottamaan jäätelöä, rankan messuviikonlopun jälkeen.

6 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Keväinen tutkimusretki. Tuntuu, että koirakin saa tästä keväisestä maisemasta mahdottomasti irti, nuuskii ja pyörii nurmikossa häntä vipattaen. Kuva on kaunis!

Celia kirjoitti...

Tulee niin ikävä kissaa. Meidän vanha( 23V. ) kissa jäi auton alle viime kesänä. Vielä ei saata ottaa uutta kissaa.

Hieno kuva ja nuo pehmomussukat, aivan ihania!!!

Liivia kirjoitti...

Aivan ihania kuvia täällä!

Hanna H kirjoitti...

Eläimiä on ihana seurata :) Voi pikkuista. Kevät!

Olina kirjoitti...

Täälläkin on kissoja melkein joka pihassa. Nauttivat auringosta ja ovat kissamaisen ihania.

Solen kirjoitti...

Kirjailijatar, minäkin innostuin nuuskimaan uusia kulmia, kun kissa oli niin innoissaan. Kävelin tänään erästä hiekkatietä pitkin, jota en tiennyt olevankaan. Se oli mukavaa.

Celia, voi kisu parka, korkeaan ikään oli yltänyt, surullista, että hänen elämä päättyi niin kurjasti.

Mussukat kiittävät :)

Liivia, Kiitos! Ihailen aina sinun kuviasi, joten oli aika isoa, että kehu tuli juuri sinulta :)

Hanna, kissaa on kyllä hauska seurata, niin tohkeissaan ettei huomaa vaikka katselee kauankin. Nuuskii niin innoissaan joka mätästä :)

Olina, kissat ovat niin valloittavia, kun ne ovat joskus niin röyhkeitä tyyliin "Minä omistan koko paikan" Meidän entisessä talon naapurissa asui vanha kissaherra, joka makoili aina kuumalla asfaltilla kääntöpaikalla, eikä väsitänyt senttiäkään jos auto tuli :) Auto oli aina se joka joutui peruuttamaan :)