lauantai 17. huhtikuuta 2010

Oui Oui OuiTäällä sataa lumen ja rännän sekoitusta. Juuri tänään päivemmällä ääneen mietin, että eipä tänä vuonna tullut sitä inhoamaani takatalvea. Mutta en lannistu, sanon vain, että uusi lumi on vanhan surma. Sitä vanhaa on vielä meidän pienellä piha läntillä iso keko, niin ettei sinne pääse vielä kuopsuttelemaan. Ostin kirpparilta pellavakranssin ulko-oveen. Kissa tykkäsi kovin, meni istumaan sen keskelle ja nutusteli pellavan kukkia. Huomisesta tulee touhupäiväni. Yritän saada kaikki keskeneräiset pikku projektit valmiiksi. Mutta sitä ennen rentoudun. Jääkaapissa odottaa brie ja herkkuleipä.
P.S Kone on tänään superhidas eikä suostu aukaisemaan kenenkään blogia. Argh! Huomenna on onneksi uusi päivä.

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Räntä- ja vesisateen ropsautti täälläkin. Oli hämmentävää nähdä se valkoinen sade...onhan edellisestä ehkä pari viikkoa! Toivon kuitenkin, että tämä takatalvi jäi ainoaksi.

Malla kirjoitti...

Ensimmäinen kuva on aivan huikean hieno, pilvet näyttävät olevan niin matalalla!

Räntäsadetta se täälläkin nakkeli. Jospa se tosiaan olisi viimeinen tälle vuodelle, toivotaan oikein kovasti.

Toivottavasti saat huomenna projektit valmiiksi! Minunkin pitäisi viettää tuollainen päivä, olisi niin paljon pikkujuttuja kesken. Ehkä ensi viikonloppuna, sillä tänä viikonloppuna aion vain olla.

Jonna kirjoitti...

Brie ja herkkuleipä kuullostaa ihanalta. Minulla olisi miljoona juttua huomisille synttäreille tehtävänä, mutta väsyttää niin vietävästi, että taidan painua punkkaan.

Hauskaa puuhastelupäivää!

Niina kirjoitti...

Pilvet tosiaan näyttävät tuossa kuvassa aivan siltä,että niihin ylettyisi koskemaan kun vähän vaan kurkottaisi.
Ja pöh,täälläkin tuli räntää mutta se ei onneksi jäänyt maahan. Ei lannistanut,vaan toivottavasti vaan piristi luontoa vihertämään! :)

Olina kirjoitti...

Uusi lumi, vanhan surma, sitä toistelin minäkin tänä aamuna verhoja avatessa tiheään! Mutta ei tuota onneksi jäänyt maahan yhtään:)

Ihana pellavakranssi!

Mirva kirjoitti...

Minä vähän odottelin takatalvea, vaikka eihän se kivaa ole. Täällä satoi yöllä lunta, nyt räntää aamusta asti.

Meinasin kysyäkin, että minkä päällä kissa oikein istuu, ihanan näköinen kranssi. Mukavaa puuhapäivää sinulle!

Solen kirjoitti...

Hanna(14a4), toivon samaa, en ehkä kestäisi jos lunta tulisi vielä ihan valkoiseksi asti.

Malla, kiitti, oli hassua seistä keskellä peltoa ja tuntea pilvet ihan siinä pään päällä :)

Minunkin tämä päivä meni vain hauskojen projektien tekemiseen, se oli hyvä, muuta en olisi jaksanutkaan.

Jonna, kyllä ne synttärit hoituvat ilman kaikki pikkujuttuja, omalla painollaan. Hyvää synttärijuhlaa!

niina, onneksi ei täälläkään lumi sitten loppujen lopuksi jäänyt maahan. Ja vei loputkin kinoksen mukanaan. Paitsi jättiläinkinosta joka tippui katolta eikä näytä sulavan ollnkaan. Se on minun everestini :)

Olina, täällä on vanha sanalasku pitänyt kutinsa. Kaikki pienet rippeet vei mennessään, paitsi takapihan (lue ylläoleva :))

kranssi on kirppeirlöytö, 2e.

Mimmi, täällä satoi eilen räntää ja lunta ja tänä aamuna lunta, oikein kunnon rukkasia. Ei jäänyt maahaan, on liian lämmin niille, onneksi. En kestäisi jos tulisi takatalvi.

Kranssi oli meidän kissan ja äidin kissan mieleen kovasti. Molemmat parkkeerasivat pyllynsä kranssin keskelle ja nakertelivat pellavia. Kai siinä oli joku alkukantainen tuoksu :)

Pellon pientareella kirjoitti...

Mitä selainta käytät? Minä asensin Google Chromen, ja johan pelittää! Firefoxista on tullut karmean hidas, IE on aina ollut sitä.

Tuittu kirjoitti...

Todella hieno pilvimeri taivaalla! Ja niin kissamainen ele kissalta, hih!