sunnuntai 1. elokuuta 2010

Joko se meni?
Nyt on jo elokuu, huomaan, ja ihmettelen samassa lauseessa; joko se kesä meni? Viikko enää lomaa jäljellä ja ajatus kouluun palaamisesta alkaa ahdistaa. Kesän mittaan olen päässyt irti stressistä, tehtävistä, kiivaasta aikataulusta. Tiedän, että kaikki tuo odottaa minua nurkan takana, niin on päätetty jo keväällä. Tehtäviä toisen jälkeen. Onneksi palkinto odottaa minua lokakuussa. Unelmieni Pariisi.
***
It´s already august, I noticed and wondering in same sentence; summer´s gone already? Only week left in our holiday ja thought of getting back to school is breaking me. During the summer I have learned to let go all that stress, tasks and tight schedule. I know all that is waiting for me around the corner, it´s been decided last spring. Task after another. Fortunately the price is waiting for me at october. Paris of my dreams.

12 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Voi mikä unelmatalo ensimmäisessä kuvassa! Tuollaisen minä vielä joskus haluan. Ihan ehdottomasti.

Minä en ole vielä antanut kesän mennä, se jatkuu vielä.. Tosin siihen voi vaikuttaa sekin, että lomakin jatkuu vielä kuukauden päivät.

Jaksamista ja tsemppiä kouluhommien pariin, tiedän niin tuon tunteen! Ja tosiaan, ei ole enää pitkä aika niin pääset ihanaan Pariisiin :)

HUVIlassa kirjoitti...

Pariisilla varmasti jaksaa!
Ihanan utuinen talo!
autiona?

Nimetön kirjoitti...

Voi mikä talo, sanon minäkin.

Se eri lailla aikataulutettu elämä minuakin huimaa jo - kaksi viikkoa töitä, sitten toinen mokoma enemmän tai vähemmän lomaa ja sitten...Kesätyöläisen elämä on ollut helppoa, ei ole tarvinnut kotona miettiä muuta kuin kotiasioita.

Mukavaa viimeistä lomaviikkoa!

melski kirjoitti...

i'm sorry that summer is leaving you, but i'm really looking forward to it coming here! lovely pictures :)

Annika kirjoitti...

Ihanaa, kun saa odottaa Pariisia! Minäkin odotan salaa, mutta en tiedä tuleeko siitä totta.

Celia kirjoitti...

Kauniit, hämyisät kuvat.

Voi syksy tuntuu varmasti aivan toisenlaiselta, kun siellä odottaa Pariisi. Oi ihanuutta.
Olen monesti haaveillut, että voisin viettää syksyn jossain toisessa maassa. Palata keväällä takaisin.

Kuinka kauan olet Pariisissa?

Pellon pientareella kirjoitti...

Kauniit kuvat ja talo. Älä ahdistu. Ei se auta, muuta mitään (helppo sanoa). Minulla ei lomaa käytännössä ole ollutkaan, tavallaan kuitenkin koko ajan. Minulle kesä viel jatkuu ja jatkuu, ei ole sellaista selvää rajaa.

Kirjailijatar kirjoitti...

Minustakin kesä on mennyt tähän asti jotenkin ihan liian nopeasti. En ole ehtinyt toteuttaa moniakaan kivoista suunnitelmistani. Mutta toisaalta, voihan tämä kesä tässä jatkua vielä pitkäänkin, ajatukset vain on siirtyneet syksyyn.

Oi, Pariisi. Se on kyllä jotain uskomattoman ihanaa.

Liivia kirjoitti...

Pariisilla tosiaan jaksaa:)

Kauniit kuvat ja ihana talo!

Minttumaari kirjoitti...

Minäkin olen hieman ahdistunut kesän nopeasta juoksusta ja töiden alusta. Elämä jatkuu loman jälkeenkin yritän vakuuttaa itselleni...

Oi Pariisi!

Solen kirjoitti...

Malla, olen jo kauan ihaillut taloa, se on pohjanmaalla, lähellä anoppilaa. Vanha osuusmeijeri ja oih voih miten kaunis, mutta huonoon kuntoon päästetty. Kävin kerran sisälläkin ja voi kun oikein sydäntä kivistää nähdä niin kaunis talo siinä kunnossa. Huokaus. Tuollaisen minäkin vielä joskus halun, se on minullekin varmaa.

Yritän psyykata itseäni, että koulun alku on mukavaa :) Ehkä se onnistuu, kun mietin ettei ole enää kauan kun pääsen sinne PARIISIIN!

HUVIlassa, Autiona valitettavasti. Aina tulee surullinen olo, kun näkee vanhan kauniin talon jätetty heitteille.
Pariisilla kyllä jaksaa, en voisi kuvitella parempaa palkintoa sitten syksyn ahkeroinnin jälkeen!

Hanna(14a4), sepä se, minäkin ole jo pikkuhiljaa yrittänyt totuttaa itseäni toisenlaiseen nukkumarytmiin. Tuntuu jotenkin kurjalta, mutta ei auta. Onneksi syksy ei ole pitkä ja sitten paras palkinto odottaa :)

Mukavaa viikkoa sinullekin!

melski, :) Yes, it´s upside down there. Winter there, summer here, it´s funny when you think about it. I´m not even that sad about summer turning to autumn, then I´m about those tight schedules. But that´s life. Hey, thank´s for stopping by and welcome again :)

Annika, voi toivon todella, että sinunkin haaveesi muuttuu todeksi. Minun muuttui kun jaksoi tarpeeksi haaveilla ja vähän hoidella myös käytännön järjestelyjä :)

Celia, niin se on kyllä mahtavaa, kun saa syksyn viettää jossain muualla. Olisin kyllä Pariisissa vaikka sinne kevääseen asti, mutta nyt en saa olla kuin kuukauden. Sekin tuntuu nyt pitkältä ajalta, mutta menee siellä varmasti kuin hujauksessa.

Pellon pientareella, niin tiedän, ettei ahdistuminen auta mihinkään, mutta mitä voi tehdä jos on liikaa asioita ja aikatauluja, jotka on pakko hoitaa. Jättää vain osan tekemättä? En ole kovin hyvä organisoija ja stressin sietokykynikään ei ole kehuttava, joten aika kamala syksy tiedossa.
Onneksi kesä jatkuu vielä sinulla, voit ilahduttaa sitten kauniilla kuvilla ja kesäisillä teksteillä minua :)

Kirjailijatar, niin jotenkin huomaamatta on jo elokuu. Minullakin oli kamalasti suunnitelmia, mutta kovinkaan montaa en ehtinyt tehdä. Kesä vain vei eteenpäin vähän kuin itsestään ja sitä vain olla möllötti. Mikä oli kyllä mukavaa sekin :)

Niinpä Pariisi! Voi elämää!

Liivia, jos ei sillä niin ei sitten millään :)

Minttumaari, minäkin yritän vakuutella, että ei se elämä siihen pääsyt kun loma loppuu, mutta aika laihoin tuloksin tällä hetkellä :) Toivottavasti siellä menee paremmin. Ehkä se siitä sitten kun pääsee taas rutiiniin kiinni. Melkein itsestään.

Oi Pariisi todellakin!

Bloesems - Lotte Janssens kirjoitti...

lovely