perjantai 20. elokuuta 2010
Niin kauheasti kaikkea, ettei oikein mistään saa kiinni.

Täällä uutta.

***

So much everything, I can´t get hold on anything.

9 kommenttia:

Minttumaari kirjoitti...

No juurikin näin on minullakin ollut pitkin elokuuta.

Kunnes annoin itselleni armoa ja päätin että vain yksi juttu kerrallaan.

(Pöh, taaskaan en näe ihania kuviasi)

Niina kirjoitti...

Sinä sen sanoit. Lapin reissun jälkeen on ollut ihan sekava olo..liikaa kaikkea,kaikella tavalla. Nyt ehkä vähän helpottaa,alan saada taas jonkinlaisesta tahdista kiinni..

Ja hei,kiitos siitä edellisen postauksen kasvi-tiedosta! En tiennyt yhtään että se on humala,nyt tiedän:) Ja joo,maidän humala tekee käpyjä ihan hirveästi,olen niitä maljakkoonkin kerännyt kuivana.. Niitä olisi kyllä kiva hyödyntää jotenkin,pitää varmaan kohta vähän googletella jos löytyisi jotain.
Ihanaa viikonloppua!

Kirjailijatar kirjoitti...

Oi miten ihana paikka tuo ylin. Minä haluaisin tuonne istuskelemaan...

Tämä elokuu on ollut ihan kaaos. Tai ei kaaos, mutta töitä on ollut aivan kamalasti ja vapaa-aika on kulunut erään mukavan muutoksen valmisteluun...huhuhu! Ehkä se tästä, meillä molemmilla :)

Liivia kirjoitti...

Alimman kuvan paikka näyttää ihanalta, mikä ja missä se on?

Sekavaa täälläkin. Luulen jo että pitkä kuuma kesä pehmitti pääni.

Malla kirjoitti...

Oi miten taianomainen paikka kuvissa! Ensimmäistä kuvaa katsoessa alkoi mielessä soida musiikki, tuli mieleen sellainen pieni bistro jossakin Välimeren läheisyydessä.

Täälläkin on tuota sekavuutta vähän ilmassa... Juurikin tuntuu tapahtuvan kauheasti kaikenlaista, mutta samalla tuntuu, että kaikki vain lipuu ohitse. Ihan kuin katselisi sitä kaikkea jonkin lasin takaa.

Juju kirjoitti...

Tuttu tunne, silloin ihan jumiutuu.

Sanompa muuten, että tykkään tuosta sinun blogisi nimiökuvasta ihan tosissani. Joka kerta hätkähdän miten mukavasti se rönsyilee.

Jenna kirjoitti...

oi juu, sinäpä sanoit sen. tuntuu nyt aivan siltä minullekin. kesä loppuu, elämä jatkuu. en tiedä miten aika vois mennä näin nopeesti.

Ritva kirjoitti...

päivä kerrallaan, päivä kerrallaan-hoen.
lipsuu se täälläkin.
halauksin!

Solen kirjoitti...

Minttumaari, Minullakin on aina vakaa aikomus tehdä vain yksi asia kerrallaan, mutta ikinä se ei onnistu. Nytkin on tuhat rautaa tulessa :)

Niina, varmaan aina loman jälkeen varsinkin on hieman sellainen pöllämystynyt olo, kun on jo ehtinyt tottua ihan toiseen rytmiin ja maisemaan. Toivottavasti sinulla jo helpottaa.

Minulla humalat vielä roikkuu tuolla ulkona, en ole kerännyt enkä kyllä löytänyt ohjettakaan, mihin niitä voisi käyttää. Paitsi tietysti olueseen, mutta se ei ehkä ole minun juttuni :)

Kirjailijatar, käytiin miehen synttäreitä juhlimassa tuolla ja se oli ihanaa siihen asti kunnes aurinko laski ja alkoi tulla viileää. Mutta paikka oli ihana silti ja niin tunnelmallinen.

Toivottavasti sinulla jo helpottaa, minulla vain tahti kiihtyy :) Kauheasti koulujuttuja ja muita mitä tehdä ennen pariisia. Yhtäkkiä kuukausi on ihmeen lyhyt aika.

Liivia, tuo on kirjakahvila fiskarsissa. Kävimme "luokkaretkellä" siellä. Rakastan kahviloissa notkumista :)

Malla, Alin ja ylin paikka on eri paikkoja, mutta kummatkin erilailla yhtä viehättäviä. Ekassa paikassa juhlimme miehen synttäreitä ja tokassa istuimme kahvilla, tai teellä :)

Minusta tuntuu, että nyt kun on älyttömästi tekemistä, aika kulkee hurjaa vauhtia ohi. Välillä on tosiaan sellainen olo, että katselisi tätä menoa jonkun lasin takaa, minulla se johtuu kyllä väsymyksestä.

eilen tänään huomenna, kauheasti tekemistä, eikä saisi jumiutua, eteenpäin vain sanon minä, ei siinä auta kuin alkaa vain tekemään.

Kiitos! Tuli hyvä mieli!

jenna, kesä meni kyllä aivan silmissä, tosi nopeasti. En oikein ehtinyt valmistautua siihen, että koulu alkaa ja kauhea tekeminen.
Mutta sinäpä sen sanoit, elämä jatkuu :)

Ritva, kiitos halauksesta, se tuli tarpeeseen. Niin minäkin sen yritän ottaa, päivä kerrallaan, Joskus se vain tuntuu vaikealta.