maanantai 22. helmikuuta 2010

Tänä lumisena päivänä...




...löysin niin ihanan nutturan teko ohjeen, että melkein tuntuu siltä, että pitäisi kasvattaa pitkät hiukset. Kokeilin sitä omiin hiuksiini, mutta ei siitä tullut yhtään niin pöyhkeää ja ihanan boheemia. Omani näyttää lähinnä korvapuustilta, joka ei ole suostunut nousemaan.
Pääsin tänään eteenpäin yhdessä projektissa, jonka tulokset näette toivottavasti pian. En voi vielä paljastaa mitä, itsekin odottelen jännittyneenä, mitähän tästä tulee.
Sillä aikaa voi kuunnella tätä.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kerrothan tarkemmin tuosta nutturasta? Mulla tukkaa olisi vaikka muille jakaa, muttei taitoja saada kutreja pysymään kurissa!

Matkalaukkukuva on ihana. Ihana!

Solen kirjoitti...

Huomenna katson koulusta sen linkin mistä löysin. Jos saat sen onnistumaan, niin laitathan kuvan, se nuttura on koko ajan mielessäni :)

Ylin matkalaukku on löytö lauantailta 5e. Huutokauppakamari oli muuttamassa, joten se oli siellä vähän niinkuin roskiin menossa. Onneksi satuin paikalle, mietin ensin että en jaksa mennä. Onneksi menin.

jeera kirjoitti...

nutturaunelmia täälläkin. nämä ovat mukavat kuvat.

Jonna kirjoitti...

Minäkin haluan nähdä nutturan! Minä sutaisen tukan monesti päälaelle keikkumaan, mutta välillä olisi kiva johonkin muuhunkin. Haaveilen myös siitä, että oppisin letittämään tukan pään ympäri itseltäni. Tytölle saan kyllä sen sujumaan, mutta aivot ei halua käsittää, miten se pitäisi tehdä omaan päähän. Vaikeeta!

Ihanaa uutta viikkoa!

Solen kirjoitti...

Tässä tulee nutturaohje. Oi olisipa minullakin pitkä tukka...

http://experienceparisienne.com/blog/ooh-la-la-how-to-get-a-perfectly-messy-bun/

Jonna kirjoitti...

Nätti nuttura, näköjään jalostetumpi versio siitä minkä useasti sutaisen itse. Täytynee kokeilla.

Solen kirjoitti...

Jeera, kevät tunne, se laittaa muutoshalut kaikilla osaalueilla liikkeelle, myös nutturaosastolla :) Mietin leikkaisinko hiukseni ihan lyhyeksi vaiko sittenkin kasvattaisin pitkät.

Jonna, minäkin olen aina haaveillut letistä päänympärillä. Sitten siiihen voisi kesällä laitta kukkia niinkuin Froda Kahlolla. Minulla vain on liian ohuet hiukset että siitä tulisi muhkea.

Marja kirjoitti...

Matkalaukut, ihanaiset!

Nuttura on myös nam, mutta voi, leikkasin hiljattain hiukseni pois nutturapituudesta...

(Itsemainostusta: en muista seurasitko Ilonan kotia, mutta olen palannut Bloggeriin uudella blogilla, puhtaalta pöydältä.)

Solen kirjoitti...

Ilona, seurasin minä, en vain ehtinyt niin ahkeraan kommentoida. Kiitos kutsusta :)

Minäkin harmittelen, että leikkasin hiukseni, mutta toisaalta, hiusten leikkaaminen oli hyvin vapauttavaa, tunsin olevani ihan uusi minä.