tiistai 23. helmikuuta 2010

Vilu ja hytinä





Lapikkaani tulivat taas tarpeeseen, mittarin näyttäessä aamulla -30. Ihan hämmästyin ja jähmetyin, luulin, että korkeintaan -15. Mutta minkäs teet, kouluun on mentävä. Monta kerrosta villaa ja lapikkaat, niillä pärjäsi. Vilu meni kumminkin luihin ja ytimiin. Lämmikkeeksi villasormikkaat, villahuivi hartioille, kurkkuleipää ja teetä iso mukillinen hunajan kera. Enköhän kohta tästä sula. Huoli on vaan auton puolesta, joka on renttuillut pakkasilla. Pian pitäisi lähteä Kaupunkiin, nyt sormet ristiin, että auto lähtee käyntiin!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hui kauhistus, mikä pakkanen!!

Lapikkaat on mahtavat, koitan metsästää sopivia ensi talveksi.

Nyt alkoi tehdä mieli kurkkuvoileipiä!

Ritva kirjoitti...

täällä tarvotaan huopikkaissa.
sikäli mikäli saadaan ulko-ovi auki.

ja nyt puita pesään...

himalainen kirjoitti...

Minäkin luulin aamulla, että on melkein lämmin, enkä tajunnut laittaa autoa lämmitykseen. Myöhästyin sitten töistä pakkasen takia, - 29 oli meillä. Mutta lauantaina pitäisi ainakin sitten jo olla melkein lämmin, me mennään isolla porukalla potkukelkkailemaan, jippii!

Anonyymi kirjoitti...

Voi sua onnekasta, kun lapikkaat omistat! Tuollaisilla olisi hieno tarpoa menemään näillä keleillä.

Marja kirjoitti...

Lapikkaat on suloiset. Meillä päin tosin moisia sanotaan pieksuiksi. Pieksut on on kyllä yksi lempisanoistani.

Lattia on kiva myös!

Mirva kirjoitti...

Mahtavat lapikkaat, tuollaiset minäkin tahtoisin! Nämä kelit tosiaan tuntuvat vain jatkuvan ja jatkuvan, nyt jo pikkuhiljaa on oppinut pukeutumaan sään mukaisesti.

Olina kirjoitti...

Minäkin huomasin hienot lapikkaasi, ja aloin haaveilla moisista rikki menneiden saapikkaiden tilalle...

Annika kirjoitti...

Minäkin kuljen lapikkaissa nyt toista talvea. Ovat olleet ihan tarpeen. Huopikkaat voisivat olla hyvät myös. Onnistuisikohan niillä ajamaan autoa?
Meillä oli "vain" -22. Menin yksillä housuilla töihin, kun olen mystisesti kadottanut kalsarini...

Solen kirjoitti...

Minja, niinpä, pakkanen on täällä jotenkin aina monta astetta kylmempi kuin muualla. Toivottavasti mittari on sitten kesälläkin hieman korkeammalla kuin muualla :)
Lapikkaat ovat kyllä olleet korvaamattomat. Kirpparilta 5 euroa.

Ritva, minä siirryin lapikkaisiin kun varvas tuli huopikkaasta läpi :) Pitäisi laitattaa jonkunlainen paikka niihin. Voiko nahkaa laittaa?

himalainen, meidän aurosta on varmaan mennyt akku tai joku kun siinä ei kestä virta. Monta kertaa jo ollaan pyydetty naapuria käynnistämään piuhoilla auto, mutta aina seuraavana aamuna auto on sanonut vain puh ja jäänyt niille sijoilleen.
Toivon tosiaan että lauantaina lämpiää, himottaisi niin mennä kirppareille Kaupunkiin eikä pakkasessa viitsi. Toivottavasti teillä on hauskaa potkukelkkaretkellä :)

14a4: Hanna, en kyllä vaihtaisi lapikkaitani mihinkään näillä keleillä. Hyvin pelittää :)

Ilona, pieksut maistuu kieltämättä mukavalta suussa. pieksu pieksut :)

Minustakin lattia on aivan ihana. Olisipa omassa asunnossa tuollainen, kyseinen lattia on yhden pikkukylän kirpparilta. Menisin sinne kirpparille jo pelkästään rakennuksen takia, se oli niin mahtava.

Mimmi, joo, pikkuhiljaa toivoisin muutakin kuin vain luntaluntalunta. Äh, onneksi on lapikkaat :)

Olina, hui,
toivon, että nämä minun kestää vielä kauan. En kestäisi jos lapikkaani menisivät hajalle, niin olen jo niihin kiintynyt. Toivottavasti löydät omat kenkulit hajalle menneiden tilalle.

Annika, voin kokemuksesta sanoe, että ei huopikkailla ei voi ajaa autoa. Liian liukkaat, liusuvat polkimilla ja silloin voi olla melkein ojassa :)
Hui, etsi äkkiä villahousut, tulee ihan kylmä kun miettiikin menevänsä ulos pelkissä farkuissa. Minä olen tälläinen vilukissa, nytkin kaksi villapaitaa ja sormikkaat :)