sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

!!!!!Tämä asia on vielä ehkä, mutta toivon sen toteuvan. Kaikki on vielä hyvin epävarmaa tässä aiheessa ja on oikeastaan tyhmää levittää tätä, jos se ei toteudukaan, mutta olen niin innoissani ja täynnä toivoa ja uskoa asian suhteen, etten voi pitää sitä enää sisällä. Pääsen työharjoitteluun Pariisiin! Voitteko uskoa sitä? Pariisi on ollut unelmani ja aina viime hetkellä on tullut jotain estettä etten ole päässyt sitä kokemaan. Josko nyt olisi minun aikani?

Huh, enimmät höyryt päästetty pois. Se tuntui hyvältä.

***


Päivät 12, 13 & 14


Olen viime päivinä kuorinut ihoni kerran sitruunamehu-sokeri-seoksella. Minulla on sellainen mielikuva, että kun kuorii, iho pääsee käyttämään taas omia "rasvavarastojaan", kuolleet ihosolut lähtee päältä pois. Kuorinnan jälkeen ihoni ei hilseillyt enkä tarvinnut mitään kosteuttajaa. En tajua sitä, sillä edellisenä iltana naamani muistutti saharaa. Seuraavana iltana annoin iholle hoitoa saunan muodossa, syväpuhdistavaa höyryhoitoa. En pessyt millään aineella, kun en meikkiä juuri käytä, niin mietin, että kyllä ilmansaasteet saunassa lähtee. Saunan jälkeen oli hieman kiristävä olo, joten laitoin weledan sea buckthorn voidetta, joka oli tosi kevyttä. Ei ainakaan seuraavana aamuna ollut mitään merkkejä siitä, että iho olisi ärsyyntynyt rasvasta. Nyt mietin jatkosuunnitelmaa rasvojen ja pesuaineiden suhteen. Kauheaa arsenaalia en haluaisi hankkia kun juuri edellisistä pääsi eroon, mutta jotain pitäisi keksiä. Karitevoita aion ainakin kokeilla, moni on sitä suositellut. Seurataan tilannetta.13 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Vau,onnnea!!! Vaikka ei vielä varmaa olekaan,niin aivan mahtavaa kuitenkin! Tuskin olisin itsekään malttanut pitää moista uutista sisälläni:)

Jonna kirjoitti...

Juuri tuollaiset asiat on sellaisia, jotka on kiva jakaa. Täällä ollaan varmasti sinun puolesta enemmän kuin innoissaan ja onnessaan. Olen peukut pystyssä, että unelmasi toteutuu!

Minulta loppuu pian kasvonpesuaine ja ajattelin kokeilla oliiviöljyä seuraavaksi. Saa nähdä mitä tapahtuu. Tällä hetkellä ihossa on ikäviä kuivia läikkiä ja tuntuu, että mitkään rasvat ei pure. Karitevoi on ostoslistalla minullakin.

Malla kirjoitti...

Oi että mahtavaa!! Tulee varmasti mahtava harjoittelu!

Hurjan kiva lukea tästä sinun kasvojen puhdistusaine -kokeilusta. Tekisi itsekin mieli kokeilla oliiviöljyä koko kasvojen puhdistukseen, nyt sitä käytän vain meikinpuhdistukseen. Ehkäpä kokeilen, kun nykyiset puhdistusaineet loppuvat.

Kirjailijatar kirjoitti...

Ihan mahtavaa! Kyllä pidän täällä nyt peukkuja, että pääsisit Pariisin. Se olisi ihan mieletön juttu. Ei noin ihania uutisia malta pitää itsellään :)

Minä luotan vain näihin Lumenen halpoihin voiteisiin. Olen tainnut käyttää samoja rasvoja vuositolkulla, mutta taitavat sopia minulle.

tuusa kirjoitti...

Onnea, toivottavasti matka toteutuu hyvin!
Itselläni on herkkä iho, mutta ainakin weledan mantelisarja toimii hyvin sekä skin food. Karitevoita laitan silloin tällöin lisäksi huuliin ja silmäympärille ja kuiviin kohtiin. Kookosöljyllä voi putsata ripsivärit. Itsekkään en mielellään enää myrkkyjä iholle tunge.

Olina kirjoitti...

Pidän peukkuja ja varpaita pystyssä (sillai hissukseen, en kovaan ääneen), jotta tämä haave toden totta toteutuisi ja pääsisit tuohon (minunkin) unelmien kaupunkiin! Ja kivaa, että tahdoit jakaa tämän kuitenkin meidän kanssamme:)

Lotta kirjoitti...

Paljon onnea ja peukut on pystyssä täälläkin, siitä tulee varmasti ihanaa aikaa :D

Neiti Nimetön kirjoitti...

Pariisin, vautsi! :)

Nuorempana ihoni oli rasvaisempi ja silloin kuorinta pehmitti, muttei saanut aikaan mitaan nakyvia muutoksia. Nyt oikeastaan tarvitsen kuorintaa.

Iho muuttuu ikaa karttuessa, olen itse kohta 27 ja ongelmia on enemman kuin teini-iassa. Iho tarvitsee tarkempaa hoitoa ja huolenpitoa. Olen itse kokeillut vaikka mita kosteuttajia luomuista kalliimpiin. Luomut arsytti ja tukki eniten jostain syysta. Tykkaan kayttaa Suomen apteekin Aqualan L:llaa ja Humektania. Ne toimii. Tosin esim. tuo Humektan ei juurikaan tee mitaan jollei juuri kuori ihoaan ensin.

Musta tuntuu, etta mulla on liian peseva puhdistusaine talla hetkella. Pitais metsastaa joku toinen ja samalla joku kosteuttava naamio.

Mirva kirjoitti...

Voi sinua onnellista! Toivottavasti Pariisin-reissustasi tulee tällä kertaa totta -- tuota en minäkään olisi malttanut kyllä olla kertomatta, niin mahtava juttu se on!

himalainen kirjoitti...

Valtavan ihanan iloinen asia, jota voi odottaa. Pidetään peukut pystyssä, että toteutuu!!!

Minäkin luen innolla kokemuksiasi kasvojen hoidosta. Ostin vasta kookosöljyä ja yritän nyt itse sillä selvitä, haluaisin myös vähentää kaiken ylimääräisen.

Annika kirjoitti...

Voi, miten hauska uutinen! Toivottavasti haaveesi toteutuu. Pariisi on minunkin haaveeni, tosin vain matkailumielessä. Suunnitelmissa on matkustaa sinne 10-vuotishääpäivänä. Sitä ennen vain huokailen Pariisi-elokuvien ja -valokuvien äärellä.

Solen kirjoitti...

Niina, Kiitos :) Olen aivan innoissani!

Jonna, Kiitos Jonna, on mukavaa kuulla, että ihmiset ovat iloissaan. Minäkin olen :)

Kerro sitten miten oliiviölky vaikuttaa sinun ihoosi. Itselläni se on pannassa nyt ainakin vähän aikaa.

Malla, Kiitos!
Minulle tuo oliiviöljy kokeilu ei ainakaan nyt sopinut, kokeilen kesällä uudestaan :)

Kirjailijatar, Lumenet sopivat joillekin, minulle ei ja olen hiukan kateellinen sinun "helpolle" ihollesi :)

Tuusa, Kiitos! Mikä on skin food? En ole ennen törmännyt tuollaiseen juttuun. Millä peset kasvosi?
Weledat, tai se yksi mitä olen kokeillut, toimii hyvin minullakin.

Olina, Kiitos hurjasti, varo kuitenkin ettei peukkuihin tai varpaisiin ala vetää suonta :)

Lotta, Kiitos Lotta :)

Neiti Nimetön, niinpä, Pariisi wau :)

Minäkin olen miettinyt tuota pesuainetta. Se ei tosiaan saisi olla liian pesevä, ettei kaikki ihon omat rasvat lähde pois ja sitten pitää tunkea kaikkea keinotekoista, jotta kosteustasapaino saadaan kondikseen. Mieheni ei pese millään muulla kuin vedellä ja hänellä on todella hyvä iho. Kateus iskee :)

Mimmi, kiitos. Tiedätkö sen tunteet, kun on jotain tosi ihanaa tapahtunut ja se on vain pakko päästää maailmalle ja ulos tai räjähtää? Sellainen olo minulla oli :)

Himalainen, Kiitti :)
Hei, kerro sitten miten kookosöljy toimii. Sekin oli yksi vaihtoehdoistani, joten olen hyvin kiinnostunut.

Annika, Hyvää matkaa on aina mukava odottaa, varsinkin kun se on mielitietyn kanssa :)

tuusa kirjoitti...

Skin food on myös weledan voide, sellaisessa vihreässä tuubissa, todella paksua rasvaa.

Kookosöljy ei ainakaan minulla toiminut ihorasvana, päinvastoin, iho alkoi kuivua hillittömästi. Mutta "sunnuntaideodoranttina" ja meikin putsauksessa hyvä.