torstai 4. maaliskuuta 2010

Mikä aloitus!



Heräsin koiran haukkuun. Sitten kuuluin epämääräistä kolinaa rapusta. Huuto: Avaa ovi, täällä on poliisi! Silloin lensi peitto pois päältä ja sisäinen kerrostalokyttääjä heräsi minussa. Onneksi on ovenreikä. Poliisit talutti miehen kalsareissa, t-paidassa ja käsiraudoissa mustaanmaijaan. Sitten katselin keittiön ikkunasta, kun poliisisedät heilui vielä taskulampun kanssa pihassa ja etsivät jotain. Todistusaineistoa, puhelin löytyi lumikasasta. Kissat juoksentelivat villinä pitkin asuntoa, onko jossain koira? Tilanne rauhoittui, poliisit lähtivät, mutta minä en. Join kuuden aikaan aamukahvin, mikä on ennenkuulumatonta! En ikinä juo kahvia, milloinkaan. Ja vielä kuuden aikaan aamulla. Onneksi sain unta seitsemältä ja nukuin sikeästi yhdeksään. Mutta huh, mikä aloitus.
***

Päivä 2.
Toinen päivä oliiviöljypesussa. Eilen kävin suihkussa, mutta en kastellut kasvoja. Suihkun jälkeen hieroin kasvoihin öljyä ja kastelin taas pyyhkeen kuumalla vedellä ja annoin olla kasvoilla, kunnes se jäähtyi. Pyyhin ylimääräiset öljyt hellävaroen pyyhkeellä. Iho ei jäänyt ollenkaan rasvaiseksi, vain puhtaan oloiseksi ja sopivan kosteutetuksi. Ihan kuin ihoni väri olisi tasoittunut, se voi kyllä olla kuvitelmaakin. Ainakin iho tuntuu todella pehmeältä. Eilen päivällä huomasin, että ihoni oli hieman alkanut hilseillä otsalta. Se on kyllä normaalia minulla, kun on pintakuiva iho. Mutta se todistaa sen, että öljy ei ainakaan ole liian tuhtia. Otsaan on myös ilmestynyt yön aikana yksi näppy, en tiedä onko öljyn ansiota (alkaa puhdistamaan iho syvältä ja pukkaa epäpuhtaudet pihalle) vai ihan joku randomnäppylä. Seuraan tilannetta, mutta tähän mennessä olen tyytyväinen olooni.

8 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Miksi kasvoja ei voi kastella, kuuluuko se jotenkin tuohon? Itse olen käyttänyt iholle joskus myös pellavansiemenöljyä, hyvä sekin. Ja nyttemmin kookosöljyä.

Mirva kirjoitti...

Hui millainen aamun aloitus! Jännittävää miettiä, mitä mies oli tehnyt... Mielenkiintoista on myös lukea oliiviöljykokeilustasi, ehkä voisin tosiaan itsekin alkaa taas säännöllisesti sitä käyttää.

Lotta kirjoitti...

Huh mikä herätys. Miksköhän joku haetaan poliisiasemalle aamuyöstä?

Kiva seurata sun oliiviöljykokeilua. Olisikohan siitä ollenkaan iloa jos käyttäisi kuuriluontoisesti! Jään seuraamaan tuloksia.

Niina kirjoitti...

Aikamoinen herätys! Minä ensimmäisistä lauseista pelkäsin,että ne poliisit huutavat siellä sinun ovesi takana mutta onneksi ei kuitenkaan:)

Minäkin mielenkiinnolla seuraan kokeiluasi..olisi kiva käyttää ihonhoidossa enemmän ihan luonnon omia tuotteita,eikä sellaisia millä on metrin pituinen inci-lista. Aika paljon luomutuotteita käytän (ulkoisesti ja sisäisesti) mutta nyt tuli ainakin naamarasvalle vaihto eteen kun naama meni niin huonoon kuntoon. Hmm..mutta öljy kiinnostaa kovasti.

P.S Ihana rontti tuo kissasi kun meni viimeiset maitosi juomaan:)

Anjuska kirjoitti...

Vau, mikä aamu! Muistin heti ihan vastaavan omilta kerrostaloajoilta. Ja sen, kuinka miehen kanssa tuupimme toisiamme pois siitä ovisilmältä :)

Juju kirjoitti...

Suositelen pelkkiä kylmäpuristettuja öljyjä, joihin ei ole lisätty mitään. Niinhän sitä sanotaan että iholle pitäisi laittaa harkiten sellaisia aineita joita ei itse söisi!

Hurja alku aamullesi, minäkin luulin että koputus kuului omalta oveltasi, onneksi ei sentään. Asuin Helsingin Kalliossa viisi vuotta ja noihin vuosiin mahtui monta poliisin ja palokunnan vierailua taloyhtiössä.

Solen kirjoitti...

Pellon pientareella, Voi kasvot kastella, itsellä on niin pintakuiva iho, että vesi kuivattaa sitä paljon. Siksi en kastellut.
Miten on kookosöljy toiminut sinulla? Mietin sitä ensin, päädyin kumminkin oliiviöljyyn.

Mimmi, kuulin iltapäivällä naapurin papalta, että siellä oli joku pariskunta käynyt tappelemaan ja poliisit oli sitten miehen poistanut sieltä. Taisi oli juttukaverista pulaa, niin innokkaasti kertoili yön tapahtumista :)

Lotta, juuri tuossa Mimmille selostin, että siellä pariskunta oli alkanut tappelemaan ja poliisi tuli hakemaan miehen putkaan selviämään.

Itse olen ainakin tähän mennessä ollut tosi tyytyväinen tästä kokeilusta. Iho voi paremmin ja mieli, kun ei tarvitse koko ajan miettiä mitä kaikkea sitä tunkee iholleen. Miksi ei kuuriluontoisestikin se toimisi. Kokeile ihmeessä.

Niina, Huh, ei onneksi meidän oven takana. Se vasta herätys olisikin ollut :)

Kun luin tarinoita ja kokemuksia tuosta oliiviöljy puhdistuksesta, siellä oli monta kokemusta siitä, miten pitkäaikainen akne oli lähtenyt jo melkein viikossa paranemaaan huomattavasti. Kannustaisin kyllä kokeilemaan. Itsellä nuorempana oli pahoja iho-ongelmia ja luulen, että kovat käsittelyt eivät todellakaan tehneet hyvää sille. Nyt ne ovat ajan kanssa laimentuneet, onneksi. Jos olisin silloin tiennyt ja jaksanut ottaa selvää luonnollisesta keinosta selättää näppylät, olisin todellakin vaihtanut kaikki aineet luomuun. esim. vieläkin kaikista lumenen tuotteista saan näppylöitä, ei sovi minulle.

Anjuska, juu meilläkin ekassa yksiössä miehen kanssa oli aina tuuppimista, jos jotain rapussa tapahtui :)

eieln tänään huomenna, juu, sitä mieltä minäkin olen. Vain kylmäpuristettuja luonnontuotteita, ei mitään lisättyä. Teepuuöljyä haluaisin kokeilla. Onko sinulla kokemusta siitä?

Kallio olisi minulle hieman liikaa. Nyt jo kissatkin aivan sekaisin, tuosta aamuisesta koirien haukusta. Vaikka täytyy myöntää, oli siinä jotain jännitystä. Oli tuohon paljon kivempi herätä kuin herätyskelloon :)

Kaylovesvintage kirjoitti...

your cat is so pretty