sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Sumuisen lauantain jälkeen tulee aurinkoinen sunnuntai






Eilinen päivä meni kahviloissa notkumiseen ja syömiseen. Aurinko ei paistanut, oli hieman levoton olo, tiesi, että ylihuomenna alkaa taas arki ja paluu Maalle. Siellä ei kahviloita ole, joten sitä herkkua täytyy nyt hyödyntää, kun vielä Kaupungissa on. Kirpputori, kahvila, kaupasta ruokaa, syönti ja taas kahville. Onneksi illalla oli sauna, siellä hermo sai levätä.
Tänä aamuna heräsin aurinkoon. Ihanan aurinko. Paluu Maalle ei tunnu enää niin pahalta, aurinko piristää. Vaikka silti, hieman haikea olo, viimeinen lomapäivä, nyyh. Kai sitä pian taas tottuu rutiiniin, kouluun ja arkeen. Tämä päivä pitää käyttää hyvin. Tankata mukaan kaikkea mitä ei Maalta saa, esim. vihreää teetä ja kuivattuja taateleita.


Päivä 5 & 6.
Ei merkittäviä muutoksia, paitsi otsan alueella, jossa iho on pehmentynyt ja pienet epätasaisuudet ovat vähentyneet. Eilen kävin saunassa. Laitoin ensin kasvoille öljyä ja menin sitten löylyyn. Huuhtelin vedellä. Tuntui, että lämpö tehosti öljyn vaikutuksia. Vaikka huuhtelin vedellä, ei tarvinut jälkeenpäin laittaa mitään kosteuttajaa.

8 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Nyt se on päätetty, minäkin jatkan taas oliiviöljyllä kun jo ostetut putsarit saan käytettyä pois. Nauti kaupungista vielä viimeiset siemaukset, tee kaikkea mitä maalla ei voi -- lomia tulee kyllä taas, mutta niiden voimalla on tarkoitus jaksaa siihen seuraavaan! :)

Niina kirjoitti...

Hmmm..minuakin nyt kovasti kiinnostaa tuo öljy,kuulostaa niin hyvältä! Mutta saanko kysyä,että minkälainen iho sinulla on/oli ennen kuin rupesit pesemään öljyllä?

Malla kirjoitti...

Tykkään näistä kuvista kovasti, ihana aurinko! Täällä on ollut toisinpäin: eilen paistoi aurinko ja tänään on tullut lunta välillä niinkin sankasti, ettei ole nähnyt kovinkaan kauas.

Annika kirjoitti...

Onko minulta mennyt tieto ohi, mutta käytätkö jotain tiettyä oliiviöljyä?

Kirjailijatar kirjoitti...

Minunkin kiinnostukseni on herännyt :) Olen kyllä muutenkin sitä mieltä, että on melkein yksi ja hailee mitä rasvaa käyttää, en minä niissä ainakin paljon eroja huomaa. Pääasia, että kosteuttaa.

Solen kirjoitti...

Mimmi, kivaa, nyt voimme vertailla kokemuksia :)
Ehkä viikon loma oli liian pitkä. Ehti tottua lomalla oloon ja arkeen paluu oli vaikeampaa. Mutta en valita, viikon loma oli luksusta :)

Niina, Olen kyllä ollut tyytyväinen öljyhoitooni, ainakin tähän mennessä.
Ihoni oli teinina todellinen ongelmaiho, näppyä pukkasi. Noin kolem vuotta sitten alkoi helpottaa, näpyt katosivat, epätasaisen näköinen ihohan siitä jäi, mutta parempi näin kuin silloin nuorena. Pintakuiva, rasvoittuva, herkkä, satunnaisia näppyjä. Ihan kai normaali, mutta jos erehtyi käyttämään yhtään liian vahvaa tai tuhtia rasvaa, sen kyllä huomasi seuraavana päivänä. Ongelmani onkin ollut sopivien tuotteiden löytäminen. kyllästyin ja päätin kokeilla luonnolisinta keinoa eli öljyä. toimii ainakin minulla.

Malla, tänään täällä taas ei paista. Se on nyt ollut joka toinen päivä paistetta ja joka toinen harmaata. Onneksi ei sentään sada, en jaksa lunta kyllä enää yhtään :)

Annika, Nyt olen käyttänyt luomu exstravirginoliiviöljyä. Ruokakaupausta vain. En ole kokeillut muita öljyjä, esim. jostain ekolosta tai ruohonjuuresta ostettu luomuöljykin toimii, ehkö vielä paremminkin.

Kirjailijatar, sinä oletkin niitä onnekkaita jolla on "huoleton iho". Ei tarvitse miettiä mitä rasvaa laittaa, aina näyttää hyvältä :) Olen kateellinen :)
Minulla tosiaan jos erehtyy laittamaan jotain vähänkin liian tuhtia, iho kyllä ilmoittaa siitä viimeistään seuraavana päivänä. huokaus.

Virkattu lintu kirjoitti...

Minä taas kaipailen täältä kaupungin vilinästä maaseudun rauhaan :) No, puolensa kyllä molemmissa paikoissa.

Ihanat aurinkoiset kuvat! Ja öljykokeilusi on kiinnostava. Pitäisi itsekin kokeilla jotain tuollaista.

Solen kirjoitti...

Vaihdetaanko vähäksi aikaan paikkoja? Niin, että kevät on jo ehtinyt tänne Maalle. :)

Auringonpaisteessa on ihana kuvata. Tulee väkisinkin kauniita kuvia, kun valo on niin kaunis.