maanantai 1. maaliskuuta 2010

Se on uusi kuu
Kun istuu likaisessa tukassa keittiön pöydän äärellä, juo jo valmiiksi haaleaa teetä, katsoo, kun lumihiutaleet putoilevat ja kuuntelee Davea hiljaa, ettei muut herää, siinä hetkessä on jotain taianomaista. On vain minä ja Dave. Koko talo on aivan hiljaa.
***
Maaliskuu tuli aivan yllättäen. Heräsin tänään ja olikin maaliskuu. Nyt alan virallisesti odottamaan kevättä.

11 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Iski hirveä uteliaisuus, halu tiirata, mitä sormukseen on kaiverrettu!

Aika samoista aineksista on oma aamuni koostettu likaista tukkaa myöten. Kaiuttimissa tosin Von Hertzen Brothers Daven sijasta, mutta Daveakin tänään, ehdottomasti!

Ihanaa kevään odotusta!

Pellon pientareella kirjoitti...

Hauskoja kuvia. Ja Dave on niin hienoa, laulunsa pitivät minua "hengissä" nuorena.

Mirva kirjoitti...

Minäkin yllätyin maaliskuusta ja tämän aamuisesta kevään tunnusta. Se tuntuu kyllä hyvältä.

himalainen kirjoitti...

Voi sanoa jo kevät :)
Mies tasasi mun hiukset tänään, nyt on hiuksetkin ihan kevät.

Minäkin tunnustan, yritin tiirailla sormusta :)
Ja onko ylhäällä hammas, vai pettävätkö silmäni, sillä silmäni kyllä pettävät paljon. Äsken lehden teksti "vaatteiden kustomointipalvelu" muuttui "vaatteiden kompostointipalveluksi" ja jouduin oikein kauan ihmetellä, että jo on pitkällä palveluyhteiskunta.

Kirjailijatar kirjoitti...

Ihania kuvia...tuo hammaskin...ja sormus. Minullakin on aina sormessa mummin vihkisormus. On kiva lukea sieltä sisältä Eevert 25/3 -33.

Solen kirjoitti...

14a4: Hanna, saitko selvää kaiverruksesta? Siellä lukee Taimi&Veli 7/7 -56. Mummo ja Pappa.

Ihanaa kevättä sinne sinullekin!

Pellon pientareella, Dave oli juuri sopivaa musiikkia juuri siihen hetkeen. Davea en ole vielä kovin montaa vuotta ehtinyt kuuntelemaan, mutta se oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä tai kuuntelulla.

Mimmi, maaliskuu tuli aivan varkain, tuli sellainen olo, että nytkö se jo tuli. Tuntuu, että ollaan taas lähempänä kevättä. Onneksi.

Himalainen, minullakin on tukalle kevätleikkaus tilauksessa :)

On se hammas, miehen viisaudenhammas, kamalat juuret hui! Hammas oli rumuudessaan silti kovin kaunis, halusin sitä tallentaa.
Olen hieman kateellinen siskolleni, joka sai lasit. En tiedä onko sinulla ja onhan se vähän hassu syy olla kateellinen, mutta haluaisin sellaiset pyöreät lasit, ne kävisivät minulle niin hienosti :) mutta en tarvitse laseja ja sellaisia leikkipokia on jotenkin hassu käyttää.

Vaatteiden kompostointipalvelu olisikin hyvä :) Jos ei fidan keräykseen niin sitten kompostiin. Itse asiassa jostain luin, että jossain maailmalla ne hautaavat nahkahansikkaita persikkapuun juurelle, niin, että persikasta tulisi oikein samettisenpehmeä. En tiedä onko se totta, mutta pidän ajatuksesta, vanhat rukkaset puun juurelle :)

Kirjailijatar, mistä tiesit että tuokin sormus on mummon sormus? Se tosiaan on mummoni vihkisormus, joka on nyt minulla. Vanhan ja rakkaamman sormuksen käyttö on paljon mukavampi ajatus kuin aivan uuden ostaminen. Siinä on se henki.
Minun sormuksessa lukee Taimi&Veli 7/7 -56. Pappani kuoli kun olin aivan pieni, joten tämä tuo hänetkin jollain lailla lähemmäs minua, muistan hänet aina niinkuin mummonikin, joka on onneksi vielä täällä.

Juju kirjoitti...

Sinulla on menossa Dave-putki, itselläni soi uudelleen ja uudelleen pmmp:n Veden varaan.

Oli musiikki mitä hyvänsä, niin tuollainen musiikin vietäväksi jättäytyminen on taianomaista. Joskus suoraastaan yksinäistä tosin, kun siinä maailmassaan on yksin ja puoliso se vaan nostelee kulmiaan, että kuinka monta kertaa tämä levy pitää soittaa?

Solen kirjoitti...

eilen tänään huomenna, tänään (ti) loppui Dave-putki ja mies tosiaan huokasi pitkään :)
Minulla on muutenkin sellainen tapa että kuuntelen samaa levyä aina monta kertaa peräkkäin. Joskus se kyllä voi puolisosta olla hermostuttavaa, mutta minkäs teet :)

Ritva kirjoitti...

aivan mahtavat kuvat!

oon ihan myyty :)

Nimetön kirjoitti...

Sinulla on ollut kaunis aamu! Ja niin on blogisikin ja täällä ilmoittautuu uusi hiljainen lukija.

:)

Solen kirjoitti...

Ritva, kiitos kauheasti, punastun :)

Marjohei, kivaa kun tulit tänne, saa seurailla ihan hiljaakin jos haluaa, mutta mukavaa kun ilmoitit itsestäsi :)