tiistai 9. maaliskuuta 2010

Keltainen voimapäiväKeltaisen talon pihakoivussa roikkui siniset pyykit. Kaupassa oli narsissin alkuja keltaisessa ruukussa. Löysin keltaiset kukkaverhot kaapistani, jollaisia en tiennyt omistavani. Tänään on ollut varsin keltainen väri, aurinkokin paistoi. Ehkä juuri sen takia. Keltainen on minulle tämän kevään voimaväri. Huomaan kerääväni keltaisia asioita ympärilleni. Toissapäivänä ostin oliiviöljyä vain sen takia, kun etiketti oli niin kauniin keltainen.


Ostin vihreitä linssejä enkä oikein tiedä mitä niistä tekisin. Onko kenelläkään mitään herkullista reseptiä linsseilleni?
*********************************************
Päivä 8.
Poskipäissä tuntuu hieman olevan kuvia kohtia. En tiedä pyyhinkö liian kovasti pyyhkeellä vai mikä on. Seurataan tilannetta.

4 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Minäkin tarvitsisin aimo annoksen jotain keltaista ja paljon. On ilmeisesti joku kevätväsymys iskenyt. Linniohjetta ei kyllä ole...punaisista linsseistä osaan tehdä hyvää soppaa.

Jonna kirjoitti...

Minäkään en vihreitä linssejä juuri ole käyttänyt, punaisia kyllä sotken ruokaan tosi usein.

Nimetön kirjoitti...

Tätä reseptiä on pitänyt kokeilla:
http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2007/05/kookoksen-makuinen-linssiketto.html

Vihreät linssit odottavat edelleen tuolla hyllyssä...

Solen kirjoitti...

Kirjailijatar, minäkin olen käyttänyt vain punaisia, ajattelin kokeilla vihreitä, mutta tuli tenkkapoo kun mietin, että mitähän näistä nyt sitten tekisi :)
Minun voimavärini on keltainen, aina näin keväisin. Nyt vaaleanpunainen on änkenyt joukkoon, huomaan sitä kaikkialla. Ei haittaa :)

Jonna, Minäkin punaisia, mutta ai hajuakaan mitä vihreistä voisi tehdä. Ehkä jotain samantyylistä kuin punaisistakin.

Hanna, oi, kiitos reseptistä.En ole oikein varma kuvasta, mutta kuulostaa ainakin herkulliselta. Rakastan haudutettuja ruokia, joten tuo oli oikea respti minulle :)